kojer szkoda, że te wszystkie starty zniechęciły Cię do biegania - może czas na odpuszczenie sobie i bieganie bez urządzeń, na wyczucie, bez spinki?
Moderator: beata
No widze ze nie jestem sam w klubiekojer pisze:U mnie prawdopodobnie zawiniło 2x3h w PolskimBusie (jakie tam są niewygodne siedzenia) + chyba przewianie.ASK pisze:Kojer, ja miałam problemy z "korzonkami" spowodowane uciskiem na kręgosłup nieporozciaganych miesni. U mnie działa regularne rozciaganie. No i od 1.5 roku ćwiczę, na poczatku Trx, a teraz coraz bardziej silowo, ketelki i takie tam
To raczej nie starty, tylko jakoś tak ogólnie. Starty lubię aczkolwiek po takim na maksa to sobie powtarzam, że na cholerę mi to i nigdy więcejania102 pisze:kojer szkoda, że te wszystkie starty zniechęciły Cię do biegania - może czas na odpuszczenie sobie i bieganie bez urządzeń, na wyczucie, bez spinki?
Piłkę kiedyś mieliśmy. Którejś nocy kotek na nią zleciał z szafy i usiłował utrzymać się na. I już nie mamy piłkicharm pisze:W domu przesiadłam się na piłkę i widzę różnicę, ale w pracy minimum 8h przy biurku na normalnym krześle![]()
na szczęście burasiątka dają piłce spokój, i zostawiam ją w miejscu, gdzie nie ma skąd na nią spaść - no i mam nadzieję, że ten stan będzie trwał nadalkojer pisze:Piłkę kiedyś mieliśmy. Którejś nocy kotek na nią zleciał z szafy i usiłował utrzymać się na. I już nie mamy piłkicharm pisze:W domu przesiadłam się na piłkę i widzę różnicę, ale w pracy minimum 8h przy biurku na normalnym krześle![]()
aż sprawdziłambeata pisze: I spróbujcie utrzymać się w tej pozycji przez 30sek
spróbuję wieczorem, czy i mnie się udakatekate pisze:aż sprawdziłambeata pisze: I spróbujcie utrzymać się w tej pozycji przez 30sekzaliczone
Ja od trzech lat, siedzę w pracy na berecie/trzeba się przełamać ja pracuje z klientami / i problemy z kręgosłupem ustąpiły. A w samym odcinku szyjnym mam 5 przepuklin.katekate pisze:raczej tak, o ile siedzenie nie jest wyprofilowanemożna też-i też czasem to stosuję położyć na krzesło beret dmuchany taki do ćwiczeń równowagi