Gratulowałem już na mecie, ale jeszcze raz najszczersze gratulacje! Mam nadzieję, że mój Poznań się podobał i może skusisz się jeszcze na połówkę 26 marca 2017 roku, by złamać 1:20 Możesz podesłać mi nasze zdjęcie na maila drwal88@gmail.com
Pozdrawiam i czekam na ostatni (?) odcinek vloga!
Jak złamać 3h w maratonie? Komentarze do bloga
Moderator: infernal
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38.40
- Życiówka w maratonie: 03.08.55
Cholera, chciałem Wam się pochwalić wynikiem ale widzę, że już wszystko wiadomo Jest dwójka z przodu!
Serdecznie dziękuję za wsparcie!! Bardzo mi miło
Poznań zdobyty! Warto było robić podbiegi na treningach, żadna górka w Poznaniu mnie nie zaskoczyła.
Sam się zdziwiłem jak równo udało mi się to pobiec. A do tego zegarek pokazał, że 41wszy km przebiegłem najszybciej za wszystkich (4.04 min/km).
@Drwal: Poznań super a zdjęcia, jak tylko się trochę ogarnę, to podeślę.
Teraz czas skończyć vloga #14 i trochę odpocząć
Jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie i wszystkie porady w ciągu ostatnich 3 miesięcy!!!
Serdecznie dziękuję za wsparcie!! Bardzo mi miło
Poznań zdobyty! Warto było robić podbiegi na treningach, żadna górka w Poznaniu mnie nie zaskoczyła.
Sam się zdziwiłem jak równo udało mi się to pobiec. A do tego zegarek pokazał, że 41wszy km przebiegłem najszybciej za wszystkich (4.04 min/km).
@Drwal: Poznań super a zdjęcia, jak tylko się trochę ogarnę, to podeślę.
Teraz czas skończyć vloga #14 i trochę odpocząć
Jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie i wszystkie porady w ciągu ostatnich 3 miesięcy!!!
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:48,30
- Kontakt:
Fachowa robota, gratulacje! Dobry trening zrobiłeś i fajnie, że tak oddał.
Ciekaw jestem kolejnych Twoich planów, może za rok znowu Poznań i nowa życiówka?
Pozdrawiam!
Ciekaw jestem kolejnych Twoich planów, może za rok znowu Poznań i nowa życiówka?
Pozdrawiam!