Rzeszów - Sztafeta Maratońska 2017 - szukam chętnych :-)

Awatar użytkownika
tarantula
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Może są chętni z Rzeszowa do zmontowania takiej sztafety w przyszłym roku? Trzeba 5 osób w tym kobietę. I pewnie dwoje rezerwowych
5 km ~ 20'
10 km ~ 47.30' (ale pracuje nad 45' :))
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

To takie bieganie na maxa 400m na bieżni tak żeby wyszedł maraton?

Wysłane z mojego Galaxy Nexus .
Awatar użytkownika
tarantula
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Chyba nie :-) Z tego co widzę na ten rok to jest trasa po mieście http://www.runrzeszow.pl/index.php/3-pk ... -09102016/ Wrzuciłem wątek bo a nuż do przyszłego roku się zbierze jakaś ekipa. Tylko ja się muszę trochę potrenować na dychę bo na ten moment to cudów nie ma. Sprawdzę na 11 listopada ile mi wyjdzie. A na 5km wystartuje za 2 tygodnie.
5 km ~ 20'
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Takie buty, mi się kojarzyła taka sztafeta gdzie bili rekord świata w maratonie, ale w kilka osób. 400m max i odpoczynek aż do następnych 400m jak przyjdzie Twoja kolej. Bardziej by mnie to chyba jarało niż taka zwykła dyszka przy okazji maratonu ;)
Awatar użytkownika
tarantula
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Cóż, znaleźć kilku waryjatów i wio :)
Ale na ten moment to się nie piszę na nic szybkiego bo po każdym treningu gdzie mięśnie muszą się bardzo szybko kurczyć mam tak dużo mikrourazów ze 3-5 dni muszą się mi łydki regenerować. To chyba przez to, że jestem już stary :-)
5 km ~ 20'
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiesz, mam pytanie do Ciebie, pisałem Ci PW, ale chyba jako nowy użytkownik masz je jeszcze zablokowane bo wiadomość "wisi" u mnie w folderze "do wysłania"

jesteś z podkarpacia, z Rzeszowa dokładnie? Ja jestem z Tarnobrzega, czy gdybyśmy się umówili powiedzmy raz czy 2 w miesiącu na jakieś treningi, pomógłbyś mi podciągnąć technikę? Widzę, że masz o tym pojęcie, a w okolicy nikogo takiego nie znam. Co Ty na to? Jeśli nie uda się teraz to może nawet 11.11 coś podpowiesz na miejscu bo będę w tym biegu.
Awatar użytkownika
tarantula
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Wiesz, mam pytanie do Ciebie, pisałem Ci PW, ale chyba jako nowy użytkownik masz je jeszcze zablokowane bo wiadomość "wisi" u mnie w folderze "do wysłania"

jesteś z podkarpacia, z Rzeszowa dokładnie? Ja jestem z Tarnobrzega, czy gdybyśmy się umówili powiedzmy raz czy 2 w miesiącu na jakieś treningi, pomógłbyś mi podciągnąć technikę? Widzę, że masz o tym pojęcie, a w okolicy nikogo takiego nie znam. Co Ty na to? Jeśli nie uda się teraz to może nawet 11.11 coś podpowiesz na miejscu bo będę w tym biegu.
Nie ma problemu. Odpisałem Ci na priv
5 km ~ 20'
ODPOWIEDZ