Przywitanie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: ok 53 min
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Ponieważ nie znalazłem działu przywitaj się, to przedstawię się tu.
Nazywam się Mateusz Reschke mieszkam w Redzie woj Pomorskie. Troszkę biegam można powiedzieć że zaczynam.Lubię też wędkować i jeździć na rowerze.
Pozdrawiam
Nazywam się Mateusz Reschke mieszkam w Redzie woj Pomorskie. Troszkę biegam można powiedzieć że zaczynam.Lubię też wędkować i jeździć na rowerze.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Cieszę się kolego że trafiłem na odpowiednie forum
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale podobno są fora, gdzie trzeba się przywitać w specjalnym dziale.harlan pisze:Cześć Mateusz:)
To nie jest spotkanie AA ani teleturniej 1 z 10. Tutaj nie trzeba się przedstawiać i pisać kilka słów o sobie, niemniej witamy na forum.
Ja też Mateuszu witam oczywiście.
-
- Rozgrzewający Się
Ale żeby zaraz idiotycznego. Troszkę to obraża twórców takowych portali. Szanujmy się kolego.
Pozrawiam
Pozrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Oj tam, oj tam. Gocu to taki nasz Max Kolonko - bez zbędnego pieprzenia na około mówi jak jest
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
witamy, witamy
- tarantula
- Stary Wyga
Też nie znalazłem działu i chciałem się przywitać Pozdrowienia z Podkarpacia!
Często coś śledziłem na forum i w końcu postanowiłem dołączyć do społeczności bieganie.pl
I zabieram się za czytanie bo potrzebuje dzisiaj konkretnych informacji przykładów. Wolę się uczyć na cudzych błędach niż swoich
Często coś śledziłem na forum i w końcu postanowiłem dołączyć do społeczności bieganie.pl
I zabieram się za czytanie bo potrzebuje dzisiaj konkretnych informacji przykładów. Wolę się uczyć na cudzych błędach niż swoich
5 km ~ 20'
10 km ~ 47.30' (ale pracuje nad 45' )
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
32 min na 10km to bylo nieźle bieganie.
- tarantula
- Stary Wyga
Było Jedyne co mnie pociesza to to że poziom polskich biegów zupełnie się nie podniósł natomiast bieganie stało się bardziej powszechne. Patrząc na wyniki jakiejś dychy w Gdański gdzie startowało 5000 ludzi byłbym ... w pierwszej dziesiątce z moją tamtejszą życiówką! Niesamowite.
I teraz pytanie: czy to dobrze czy źle z perspektywy czasu? Chyba dobrze, po co się aż tak katować treningami jak przyjadą busem chłopaki, afroamerykanie i tak pozbierają nagrody Syna w każdym razie do biegania nie pcham. Wystarczy mu tyle co czasem przeleci dla zdrowia.
I teraz pytanie: czy to dobrze czy źle z perspektywy czasu? Chyba dobrze, po co się aż tak katować treningami jak przyjadą busem chłopaki, afroamerykanie i tak pozbierają nagrody Syna w każdym razie do biegania nie pcham. Wystarczy mu tyle co czasem przeleci dla zdrowia.
5 km ~ 20'
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam również na forum. Przywitam się tutaj aby nie tworzyć zbędnie nowego wątku.
https://zdrowy.club Twoje centrum zdrowia !