Polar M400

darekc1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

U mnie też to wystąpiło przed treningiem ,pomoglo polaczenie z polar flow przez aplikacje z telefonem.

Wysłane z mojego SM-G920F .
New Balance but biegowy
aniol00
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. Mam pytanie do użytkowników zegarka. Jeśli chcę przebiec np. 4x1km z przerwą 2 min w truchcie to jak poustawiać to w zegarku. Jeśli zaznaczę pętle 1 km w interwałach to owszem wszytko fajnie tylko, że po tym jednym kilometrze zaczyna liczyć od razu drugi. Jakieś pomysły ? Dzięki :)
guerrero333
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ustawiasz to w timer interwałow powinno być 1km/02:00
grabek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

aniol00 pisze:Witam. Mam pytanie do użytkowników zegarka. Jeśli chcę przebiec np. 4x1km z przerwą 2 min w truchcie to jak poustawiać to w zegarku. Jeśli zaznaczę pętle 1 km w interwałach to owszem wszytko fajnie tylko, że po tym jednym kilometrze zaczyna liczyć od razu drugi. Jakieś pomysły ? Dzięki :)
https://www.youtube.com/watch?v=2jxT_0jw-M8

prawie dokładnie taki przypadek jak Twój
aniol00
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki właśnie tego szukałem. Tylko teraz stworzyłem sobie swój interwał na PolarFlow planując trening np. w czwartek 15/09/2016 na godz. 16:00. I pytanie jak to odpalić dowolnego dnia o dowolnej godzinie po prostu stworzyć sobie kilka protokołów dostępnych z poziomu zegarka, a nie planować na konkretny dzień i godzinę. Po drugie z poziomu komputera trening jest zaplanowany w dzienniku, zrobiłem synchro z zegarkiem i nic się nie wyświetla.
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wejdź w Dziennik w zegarku i w określony dzień, gdzie masz zaplanowany trening i tam powinien po synchronizacji być.
Wybierasz go i dajesz Start.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
PuteRr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:6

Nieprzeczytany post

aniol00 najlepiej przenieś ten trening do ulubionych, wtedy będziesz mógł go odpalić kiedy zechcesz.

Przy okazji może ktoś mi pomoże, niedługo biorę udział w sztafecie i mam pytanie czy da się jakoś ustawić tak zegarek aby po przebiegnięciu 400m nie liczyło dystansu ale też nie stopowało całkowicie czasu. Te 400m mogę łapać ręcznie nie musi być z automatu. Ma ktoś jakiś pomysł??
[URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your city[/URL]
grabek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

PuteRr pisze:aniol00 najlepiej przenieś ten trening do ulubionych, wtedy będziesz mógł go odpalić kiedy zechcesz.

Przy okazji może ktoś mi pomoże, niedługo biorę udział w sztafecie i mam pytanie czy da się jakoś ustawić tak zegarek aby po przebiegnięciu 400m nie liczyło dystansu ale też nie stopowało całkowicie czasu. Te 400m mogę łapać ręcznie nie musi być z automatu. Ma ktoś jakiś pomysł??
Musisz napisać co chcesz osiągnąć. Nie da się tak zrobić żeby nagle zegarek przestał rejestrować dystans. Można za to łapać lapy w przeróżny sposób żeby rejestrować ich czasy/tempo itp.
PuteRr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

chciałbym mieć zmierzone ile czasu zajęło mi przebiegnięcie każdego z odcinków 400m, problem w tym że jak przebiegnę i złapię okrążenie to zegarek dalej będzie liczył dystans jak będę się poruszał a raczej nie będę w bezruchu przez około 4min do następnego okrążenia.
aniol00
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tak zrobiłem dodałem treningi do ulubionych i z tego poziomu będę zaczynał bieganie :) Dzięki wielkie za pomoc :)
grabek
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

PuteRr pisze:chciałbym mieć zmierzone ile czasu zajęło mi przebiegnięcie każdego z odcinków 400m, problem w tym że jak przebiegnę i złapię okrążenie to zegarek dalej będzie liczył dystans jak będę się poruszał a raczej nie będę w bezruchu przez około 4min do następnego okrążenia.
Wciśniesz lap na start i na koniec okrążenia i będziesz miał czasy okrążeń odpowiednio zarejestrowane plus lapy z odpoczynkiem.
PuteRr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

w sumie jest to rozwiązanie :] dzięki
leebailong
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,
Mam problem co do obserwowania znajomych w serwisie polar flow. Widzę tylko ogólne podsumowanie kilometraż, łączny dystans itp... Nie widzę natomiast poszczególnych treningów, w aktualnościach nic mi się nie pokazuje.
5km - 17:34
10km - 36:15
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może ktoś zrobił ograniczenia w swoich ustawieniach prywatności.

Wysłane z mojego MI 3W .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Awatar użytkownika
rolin'
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miał ktoś problem z synchronizacją zegarka przez kabel? Komputer go widzi jako "Nieznane urządzenie" i ładuje, ale nie chce zsynchronizować. Czy synchronizacja przez telefon działa dokładnie tak samo? Aktualizuje A-GPS etc?
BLOG - KOMENTARZE
5 km - 19:09 (01.09.18)
10 km - 38:28 (11.03.18)
HM - 1:25:11 (18.03.18)
M - 3:13:15 (09.09.18)
ODPOWIEDZ