Odpowiednik dla Asics ds trainer

michu_ns
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
prosiłbym o radę w znalezieniu interesującego mnie obuwia.
Potrzebowałbym lekkiego buta treningowego który mógłby posłużyć mi zarówno do wybiegań jak i do szybszych akcentów. Do tej pory można powiedzieć że wierny byłem Asics ds trainer (od modelu 17 do 20-łacznie zabiegane z 6-7 par), z których to jestem jak najbardziej zadowolony jednak poszukiwałbym jakiejś odmiany. Czy mógłby polecić który model Nike oferuje coś podobnego? Poza małymi wyjątkami nie wykraczałem poza Asicsy dlatego niezbyt orientuję się w innych markach.

Z góry wielkie dzięki :)
PKO
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też zaczynałem od ds-trainerów.
Podobne: Adidas boston boost 5, saucony kinvara (ale tu mniejszy drop), brooks launch
biegam ultra i w górach :)
michu_ns
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a od Nike coś godnego polecenia może? Bo w saucony ze względu na drop nie chciałbym sie pakować, z brooksami miałęm już kiedyś styczność i to raczej nie jest firma dla mnie
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nike nie znam, nie biegałem. Launche mam, mają grubo ponad 500 km i jestem mega zadowolony. W Boostach pękła mi siateczka (nie wiem z jakiego powodu), ale but moim zdaniem godny polecenia, aczkolwiek delikatny. Bardziej wytrzymały na pewno Energy Boost (mam i polecam), ale to trochę inny but niż ds trainer więc nie pisałem.

A wiem co jeszcze - co prawda nie mam (bo mi na stopie źle leżą) ale sporo ludzi poleca New Balance Fresh Foam Zante (albo następcę: Zante 2) - mają bardzo dobre opinie nawet tutaj na forum, warto przymierzyć.
biegam ultra i w górach :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ