Mam wrażenie, że wszędzie jest tylko róż, fiolet i ewentualnie czerń (w połączeniu z różem zwykle
gdzie kupujecie ubrania do biegania?
Moderator: beata
-
Szarotka
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A widziałyście może gdzieś niedrogą (tak do 60-70 zł) koszulkę (krótki rękaw ewentualnie długi, ale b.cieniutka) w kolorze jasno zielonym (nie neonowy, tylko zwykła ładna zieleń)?
Mam wrażenie, że wszędzie jest tylko róż, fiolet i ewentualnie czerń (w połączeniu z różem zwykle
)!
- barberry
- Stary Wyga

Może coś takiego? Chociaż nie wiem czy o tak delikatną zieleń Ci chodziło: http://www.runnersclub.pl/product-pol-1 ... N-TEE.htmlSzarotka pisze:A widziałyście może gdzieś niedrogą (tak do 60-70 zł) koszulkę (krótki rękaw ewentualnie długi, ale b.cieniutka) w kolorze jasno zielonym (nie neonowy, tylko zwykła ładna zieleń)?
Mam wrażenie, że wszędzie jest tylko róż, fiolet i ewentualnie czerń (w połączeniu z różem zwykle)!
- EwelinAW
- Rozgrzewający Się

Ja od jakiegoś czasu zaopatruje się w Go Sport... Nie ma problemu z rozmiarami od XS do XXL i przeważnie wszystkie są dostępne... Ostatnio trochę poszalałam u nich na wyprzedażach...
- barberry
- Stary Wyga

Ja ostatnio kupiłam świetne skarpetki do biegania Nike właśnie w GoSporcie. Rok temu znalazłam tam też bardzo fajny biustonosz sportowy (z tej najtańszej serii GoSportowej;)) - niestety w tym sezonie wszystkie biustonosze/topy są bawełniane :/
- Juannita
- Stary Wyga

Muszę właśnie kupić dobry biustonosz sportowy.barberry pisze:Ja ostatnio kupiłam świetne skarpetki do biegania Nike właśnie w GoSporcie. Rok temu znalazłam tam też bardzo fajny biustonosz sportowy (z tej najtańszej serii GoSportowej;)) - niestety w tym sezonie wszystkie biustonosze/topy są bawełniane :/
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
ja polecam panache sport - trzyma bardzo dobrze (a u mnie zdecydowanie ma co trzymać....)Juannita pisze:Muszę właśnie kupić dobry biustonosz sportowy.barberry pisze:Ja ostatnio kupiłam świetne skarpetki do biegania Nike właśnie w GoSporcie. Rok temu znalazłam tam też bardzo fajny biustonosz sportowy (z tej najtańszej serii GoSportowej;)) - niestety w tym sezonie wszystkie biustonosze/topy są bawełniane :/
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

I pewnie maja tez swietna obsluge klienta, potrafia doradzic a paczki dochodza na nastepny dzien? 
-
sore33
- Rozgrzewający Się

W spam jest wszystko, czego ci potrzeba. Są tutaj kurtki, buty, koszulki, bielizna sportowa, a każde ubranie jest szczegółowo opisane, więc znajdziesz to, co najlepiej będzie ci pasować.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
A co jest, czego nie ma w innych sklepach? Bo buty, ciuchy i dodatki są w każdym właściwie.
-
twinsdrugi
- Rozgrzewający Się

Witam!
Prowadzę małą firmę zajmującą się produkcją odzieży sportowej i nie tylko...do tej pory wystartowałam z legginsami z grafikami własnego pomysłu ( jestem wraz z siostrą bliźniaczką, grafikami samoukami ). Prosiłabym o opinię naszych cudeniek
Oczywiście zachęcam do zakupów... Legginsy są w 100% wykonywane u nas w kraju. Materiały mamy sprowadzane od polskiego producenta, szyte przez polskie ręce, projektowane ( tak jak wcześniej się chwaliłam ) przez polskie niewiasty 
Polubcie nas na Facebooku
https://www.facebook.com/ChilliCo/
lub dokonajcie zakupu : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=63 ... st-visited
Dzięki!
Prowadzę małą firmę zajmującą się produkcją odzieży sportowej i nie tylko...do tej pory wystartowałam z legginsami z grafikami własnego pomysłu ( jestem wraz z siostrą bliźniaczką, grafikami samoukami ). Prosiłabym o opinię naszych cudeniek
Polubcie nas na Facebooku
https://www.facebook.com/ChilliCo/
lub dokonajcie zakupu : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=63 ... st-visited
Dzięki!
-
Nila
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
Ja w różnych sklepach sportowych
- Black Jackdaw
- Dyskutant

Mój ranking sklepów z ciuchami/bajerami sportowymi jest krótki:
1. Decathlon - ogromny wybór i najlepsze ceny. Tam kupiłam 3/4 swojego sprzętu biegowego, rowerowego i turystycznego. Szybka (i bezpłatna!) dostawa przy zakupach przez Internet.
2. GoSport - dobry wybór i fajne promocje. Rzadko wychodzę z pustymi łapkami.
3. Outlety poszczególnych marek (najlepiej wybrać się do centrum outletowego takiego jak Factory) - niezły wybór i świetne okazje, ale można źle trafić i wyjść bez niczego.
1. Decathlon - ogromny wybór i najlepsze ceny. Tam kupiłam 3/4 swojego sprzętu biegowego, rowerowego i turystycznego. Szybka (i bezpłatna!) dostawa przy zakupach przez Internet.
2. GoSport - dobry wybór i fajne promocje. Rzadko wychodzę z pustymi łapkami.
3. Outlety poszczególnych marek (najlepiej wybrać się do centrum outletowego takiego jak Factory) - niezły wybór i świetne okazje, ale można źle trafić i wyjść bez niczego.
Miej wybiegane, a będzie ci dane.