Pewnie już był tutaj taki temat nie jeden i byłbym wdzięczny nawet za podanie linku
Lekki ból
-
Danolek
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 1h15min
Witam jestem początkującym biegaczem, nie wiem jeszcze czy ból który odczuwam na początku biegu to są zwykłe zakwasy i tylko wyolbrzymiam ale chciał bym się upewnić gdyż czuję ten ból tylko w prawej nodze. Pierwszy ból pojawia się (z tego co znalazłem w internecie nazywa się) w M. obszerny przyśrodkowy (nad kolanem bardziej z lewej strony). Zaś drugi ból czuję w prawej stopie od wewnętrznej strony (nie wiem jak nazwać to miejsce) tak na środku stopy.
Pewnie już był tutaj taki temat nie jeden i byłbym wdzięczny nawet za podanie linku
-
RUN_for_FUN
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Trochę mało informacji.
Kiedy te bóle się pojawiają? Na początku, w trakcie biegu, po nim? Razem czy osobno?
Co do kolana to spróbuj go określić na podstawie [url=http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... afika.html]Mapy bólu kolana[/.url].
Kiedy te bóle się pojawiają? Na początku, w trakcie biegu, po nim? Razem czy osobno?
Co do kolana to spróbuj go określić na podstawie [url=http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... afika.html]Mapy bólu kolana[/.url].
Tu jestem:
- Endomondo - tu można zobaczyć ile biegam
- runforfun.com.pl - tu można poczytać jak biegam
- Instagram - a tu można pooglądać jak biegam
-
Danolek
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 1h15min
Od samego początku gdy zaczynam truchtać powoli potem w miarę biegu przestaje tylko ten przy stopie zostaje uwiera nawet w trakcie, a co do kolano to jest on troszkę wyżej, mógłbym poprosić inny link ten coś mi nie działa i wyskakuje błąd
- synergia_mj
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zrob zdjęcie nogi i zaznacz gdzie dokładnie Cię boli.