Komentarz do artykułu Nowe techniczne koszulki Bieganie.pl na zawody za granicą i nie tylko
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Nowe techniczne koszulki Bieganie.pl na zawody za granicą i nie tylko
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajne, biore startowke! Dawac info! Jeszcze tylko czerwone spodenki do tego musze gdzies kupic 
Adam, a tak swoja droga, to na zawodach jako klub moge wpisywac bieganie.pl? Toz to forum i portal prawie jest macieza mojego biegania

Adam, a tak swoja droga, to na zawodach jako klub moge wpisywac bieganie.pl? Toz to forum i portal prawie jest macieza mojego biegania

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Byla o tym dyskusja i zdaje sie, ze wiekszosc zadecydowala, ze ma byc Polska
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak, była dyskusja, chyba 70% była za Polską, zresztą tak rzeczywiscie jest na oficjalnych reprezentacyjnych koszulkach.
Oczywiscie że mozesz, mi bedzie bardzo miło. Jest kilka osób w Polsce które tak wpisują.
Oczywiscie że mozesz, mi bedzie bardzo miło. Jest kilka osób w Polsce które tak wpisują.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44
Fajne ... ale ta męska bez rękawów nie ma przypadkiem zbyt małego wcięcia pod pachami. Mam koszulkę o podobnym kroju i nadaje się jedynie na dystans do 20km. Przy dłuższym dystansie obciera mi wewnętrzną stronę ramiona w okolicach pachy. IMO w damskiej jest to dobrze zaprojektowane.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Wiem o czym mówisz, ale kolega na zdjęciu jest wysoki (194cm) a miałem tylko L, które dla niego jest za małe.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
To kwestia rozmiaru - trzeba wziąć większy.adam.b pisze:Fajne ... ale ta męska bez rękawów nie ma przypadkiem zbyt małego wcięcia pod pachami. Mam koszulkę o podobnym kroju i nadaje się jedynie na dystans do 20km. Przy dłuższym dystansie obciera mi wewnętrzną stronę ramiona w okolicach pachy. IMO w damskiej jest to dobrze zaprojektowane.
Moim zdaniem koszulki damskie są nieładne, bo nie mają charakterystycznego wcięcia w talii. Chyba, że zaprojektowane dla ciężarnych.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Kwestia preferencji. Wcięcie w talii mają damskie tshirty ale nie miałem akurat jak zrobić zdjęcia. Ale postaram się.
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No tak, kwestia preferencji, ale kobiety posiadające ładne wzięcie w talii zwykle preferują podkreślanie owego wcięcia 
Ale wersja z krótkim rękawem super :D

Ale wersja z krótkim rękawem super :D
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Adam, chcę zamówić. Jak? Chciałbym do piątku mieć u siebie o ile to możliwe 

- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Adam, ja mam jakąś staaaarą koszulkę z logo bieganie.pl bawełnianą z krótkim rękawkiem, błękitną z fajnym obrazkiem biegacza (zwielokrotnionym, chyba w różnych momentach biegu albo może wielu biegaczy). Dlaczego tego fajnego rysunku nie ma na nowych koszulkach. To jest takie słodkie!