Mam 42 lata czasem wychodzę pobiegać, 6 ,8 ,10 km w tempie marnym
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Eeeeee.... Oglądanie wykresików PO też daje frajdękatekate pisze:skoro biegasz tylko dla przyjemności to chyba nie potrzebne ci ani pomiary ani plany![]()
Serio? Dzięki, że mnie oświeciłeś, a mój dodatkowo mierzy tempo, czas i kaloriekrzys1001 pisze:Pulsometr mierzy tętno...kojot19922 pisze:Gdyby nie zakup pulsometra pewnie już dawno zakończył bym bieganieFajnie wiedzieć ile się biegnie i w jakim tempie
![]()
Serio.kojot19922 pisze:Serio? Dzięki, że mnie oświeciłeś, a mój dodatkowo mierzy tempo, czas i kaloriekrzys1001 pisze:Pulsometr mierzy tętno...kojot19922 pisze:Gdyby nie zakup pulsometra pewnie już dawno zakończył bym bieganieFajnie wiedzieć ile się biegnie i w jakim tempie
![]()
Temu Panu nie przetlumaczysz on po prostu nabija sobie posty na forum czepianiem się pojedyńczych słówekTomeck pisze:Np. Polar swoje M400 nazywa pulsometrem.
Napiszcie proszę, jak się biegnie w tej opasce do pomiaru tętna czy to nie przeszkadza, czy może lepiej mierzyć na nadgarstku. Bo jak już mam coś kupić to raz a dobrze![]()
Jednym przeszkadza innym nie, to indywidualna kwestia podobnie jak z pasem na bidon, ja używam do dłuższych wybiegań i nie czuje zadnego dyskomfortu, a inni ciągle narzekaja, ze obciera, ze podskakuje itd.caryca31 pisze:Napiszcie proszę, jak się biegnie w tej opasce do pomiaru tętna czy to nie przeszkadza, czy może lepiej mierzyć na nadgarstku. Bo jak już mam coś kupić to raz a dobrze