Wymiana baterii w pulsometrze - Forerunner 305

Pieczar
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 45:24
Życiówka w maratonie: 4:19:25

Nieprzeczytany post

Witam

Mam problem z pulsometrem Forerunnera 305. Jakiś czas temu zaczął się dziwnie zachowywać (pokazywał dziwne skoki tętna) a ostatnio przestał działać całkiem. Doszedłem do wniosku że to pewnie wina baterii więc kupiłem nową baterie w markecie i wymieniłem. Niestety nic to nie dało.

Czy do tych pulsometrów trzeba mieć jakieś specjalne baterie (no niby ta co kupiłem wygląda tak samo jak ta stara, ale może czegoś nie wiem), a może to już wina pulsometra. Jakieś pomysły co z tym zrobić?
PKO
maciej65
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Najprawdopodobniej śmierć techniczna urządzenia.
Wnioskuję, że chodzi nie o zegarek ale o pasek na klatę - bateria standardowa, sprawdź jeszcze styki - może trzeba podgiąć blaszki.
Pożycz od kogoś czujnik tętna (ant+) i sprawdź czy zegarek będzie z nim współpracował.
kawo
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pieczar pisze:Witam

Mam problem z pulsometrem Forerunnera 305. Jakiś czas temu zaczął się dziwnie zachowywać (pokazywał dziwne skoki tętna) a ostatnio przestał działać całkiem. Doszedłem do wniosku że to pewnie wina baterii więc kupiłem nową baterie w markecie i wymieniłem. Niestety nic to nie dało.

Czy do tych pulsometrów trzeba mieć jakieś specjalne baterie (no niby ta co kupiłem wygląda tak samo jak ta stara, ale może czegoś nie wiem), a może to już wina pulsometra. Jakieś pomysły co z tym zrobić?
Tak też mialem w m400. Padł nadajnik pulsu. Wymiana urządzenia na nowe.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ