Garmin Fenix 3/3HR
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
do HR wychodzą równolegle dziś wyszły nowe bety
do F3 b.7.11 do F.HR V.3.11beta
Added support for accessing other data screens while in a swim workout rest interval.
Improved Auto Lock behavior to avoid locking while in use.
Improved label and background consistency across all widgets.
Fixed an issue where Project waypoint was not using the system setting for bearing units. (Settings > Sensors > Compass > Display)
Fixed an issue where the interval SWOLF and stroke rate fields were labelled incorrectly.
Fixed an issue where distance data fields for SUP were using incorrect precision and units.
Fixed a potential issue where VO2 Max and Lactate Threshold estimates were being used incorrectly with Trail Run activities.
Fixed an issue where high values for intensity minutes were getting clipped on the Intensity Minutes widget.
Fixed an issue where the multisport transition page was displaying information in the wrong color.
do F3 b.7.11 do F.HR V.3.11beta
Added support for accessing other data screens while in a swim workout rest interval.
Improved Auto Lock behavior to avoid locking while in use.
Improved label and background consistency across all widgets.
Fixed an issue where Project waypoint was not using the system setting for bearing units. (Settings > Sensors > Compass > Display)
Fixed an issue where the interval SWOLF and stroke rate fields were labelled incorrectly.
Fixed an issue where distance data fields for SUP were using incorrect precision and units.
Fixed a potential issue where VO2 Max and Lactate Threshold estimates were being used incorrectly with Trail Run activities.
Fixed an issue where high values for intensity minutes were getting clipped on the Intensity Minutes widget.
Fixed an issue where the multisport transition page was displaying information in the wrong color.
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Jest jakis sposob zeby czas odcinka zegarek pokazywal w formacie mm:s:ss? Biegajac dwusetki czy czterysetki to jest spora roznica gdy po 100m sprawdzam tempo. Widzac 0:15 nie wiem czy jest to 0:15:1 czy przykladowo 0:15:9 

- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Od tygodnia zegarek rozładował mi się już trzy razy (sam z siebie). Nie pomógł master reset. Panowie z Garmina kazali odinstalować wszystkie "skórki" i obserwować... Miał ktoś podobny problem?
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Mojemu ojcu raz taki psikus wywinal na stockowej skorce
Tapatalk
Tapatalk
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Wyga
- Kontakt:
Ja miałem identyczny problem. Rownież zalecenie ze "wsparcia" odinstalować wszystko co nie garminowskie. Następnie wskazali konieczność przesłania im wszystkich plików z Fenixa i kilka dni pózniej odpisali ze jeżeli problem nadal będzie istniał to należy odesłać urządzenie w celu wymiany. Odinstalowałem i zresetowałem a następnie pobrałem na nowo uaktualnienie i na chwile obecna jest dobrze.
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Mam to samo...
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Mi raz czy dwa tylko wyskoczyło przy 4 hPa. Nawet wczoraj przestawiłem na 2 hPa/3h i obserwuję .
-
- Wyga
- Kontakt:
To takie ostrzeżenia tez sa ?
-
- Wyga
- Kontakt:
Wow [THUMBS UP SIGN] Ale mam "sikora" ! Dziękuje za info