Śmierć Prince'a

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Ghost of the past
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Trochę dziwi mnie że spośrod szerokiego grona forumowiczów nikt nie poruszył tego smutnego tematu. Odszedł przecież jeden z ostatnich geniuszy. Wstrząsające jest jak obeszła się z nim część prasy co rusz mnożąc przyczyny zgonu. Polecam obejrzeć na You Tube zwłaszcza jego wirtuozerskie popisy gry na gitarze w takich utworach jak While My Guitar Gently Weeps ( w towarzystwie takich gwiazd ,których nikt by się raczej nie spodziewał w towarzystwie Prince'a jak Jeff Lynne z ELO czy Tom Petty), Motherless Child,Empty Room z festiwalu w Montreux,Fury .Po prostu genialne
New Balance but biegowy
harlan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: 2:49:35

Nieprzeczytany post

Nie to forum :)
Ghost of the past
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Były tu poruszane wątki polityczne,religijne,jest temat związany z literaturą ,jest wątek poświęcony prezentom komunijnym ( może chodziło w nim o zakup butów do biegania :) nie wiem,nie zaglądałem) więc czemu nie ten? O Jacksonie też wątek jest. No i bieganie choć wypełnia sporą część naszego życia to chyba inne rzeczy też nas kręcą,poruszają itp
kojot19922
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:15

Nieprzeczytany post

Ghost of the past pisze:Były tu poruszane wątki polityczne,religijne,jest temat związany z literaturą ,jest wątek poświęcony prezentom komunijnym ( może chodziło w nim o zakup butów do biegania :) nie wiem,nie zaglądałem) więc czemu nie ten? O Jacksonie też wątek jest. No i bieganie choć wypełnia sporą część naszego życia to chyba inne rzeczy też nas kręcą,poruszają itp
wyjdz..
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ghost of the past pisze:Trochę dziwi mnie że spośrod szerokiego grona forumowiczów nikt nie poruszył tego smutnego tematu.
Bo jest to forum biegowe. Rzeczywiście kiedyś były watki religijne ale uznaliśmy, że one przynoszą więcej złego nic dobrego.
Ghost of the past
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Bo jest to forum biegowe. Rzeczywiście kiedyś były watki religijne ale uznaliśmy, że one przynoszą więcej złego nic dobrego.
. No wiem że to forum poświęcone bieganiu,którego wszystkie aspekty są tu szczegółowo omawiane. Mnóstwo tu pasjonatów i to jest w porządku . U nielicznych przerodziło się to w jakiś fanatyzm niemal. Na szczęście niegroźny.Jeśli chodzi o politykę i religię na forum to pełna zgoda. Myślałem że chociaż muzyka łagodzi jeszcze obyczaje. Nie wiem co tak bardzo oburzyło w moim poście dwóch kolegów że jeden kazał mi stąd brać nogi za pas.
marcinnek_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:57
Życiówka w maratonie: 3:04:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kurde, jest tyle miejsc w necie, gdzie możesz napisać "O jak mi smutno że Prince umarł, a te współczesne media są straszne, że tak to rozdrapują... a słuchaliście już tego...". Czemu tutaj?
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
kojot19922
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:15

Nieprzeczytany post

Ghost of the past pisze:
Adam Klein pisze:
. No wiem że to forum poświęcone bieganiu,którego wszystkie aspekty są tu szczegółowo omawiane. Mnóstwo tu pasjonatów i to jest w porządku . U nielicznych przerodziło się to w jakiś fanatyzm niemal. Na szczęście niegroźny.Jeśli chodzi o politykę i religię na forum to pełna zgoda. Myślałem że chociaż muzyka łagodzi jeszcze obyczaje. Nie wiem co tak bardzo oburzyło w moim poście dwóch kolegów że jeden kazał mi stąd brać nogi za pas.
Bo to forum biegowym, a ty wyjeżdzasz z kims w zaden sposob niezwiazanym z bieganiem, zagranicznym muzykiem, jak dla mnie z innej epoki, nie to miejsce ot dlaczego tak napisalem :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale ja też rozumiem Ghosta, że chciał wśród biegaczy, z którymi się identyfikuje, dać wyraz swojego smutku, że Prince (którego notabene też bardzo ceniłem) umarł i żeby poszukać innych biegaczy, którzy go zrozumieja i będą razem o nim dyskutować.
Ghost, powiem Ci, że mimo, że Cię rozumiem to zamknę ten wątek. Wiesz dlaczego? Bo biegacze potrafią się porozumieć tylko w kwestii biegania. Potem zaczyna się normalny świat. Zaraz by ktoś napisał, że "Prince to pedzio" i zaczęłaby sie jazda. Wolę po prostu być w tych tematach bardzo twardy. Jeśli coś nie dotyczy biegania, ewentualnie trochę szerzej sportu, to usuwamy.
Zablokowany