Koszulki bieganie.com.pl

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No to chłopie, przyjmij moje szczere wyrazy uznania. Jak znajdę wolną chwilę to poszperam w tej taśmie. Pamiętam kadry z Małgosią S. i Anielą N-G, ale to na mecie. Aniela była wtedy 2 min. za Małgosią; kobiety strasznie się wtedy  rozciągnęły i Aniela choć piąta, przybiegła aż 10 minut za zwyciężczynią, a więc dosłownie kilkaset metrów przed Tobą.

Ładne  rzeczy... kiedyś Krzysio P mówił mi, żeś Ty ponoć złamał nawet 2:30, podobno po jakiejś małej przerwie. Czy to prawda? Jaka jest więc Twoja życiówka? Pytam nie tylko ze zwykłej ciekawości ale też pod kątem relacji wyników uzyskiwanych na 10 km i w maratonie. Jacek G. robiący śmiało dychę w 32 min. mówi o sobie że nie ma talentu do maratonu, bo nigdy nie złamał właśnie tych 2:30. Wg. zaś dostarczonego przez Ciebie programu Duerra 2:32 oznacza 0:31.54 zaś złamanie na 2:29 to 0:31.16. Czy wobec tego na 10km zszedłeś poniżej 32 czy jesteś nietypowy? Sorry, że zagaduję Cię o to w tym miejscu ale może dobrze wiedzieć kto nam te koszulki organizuje. :)
Janusz
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
AMA
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

PAweł, czekam na koszukę/ koszulki!  Używam bawełnianych Tshirtów i juz dość mam tego plastra potu na plecach.  Byłem kilka razy w sklepie i ogladałem "prawdziwe koszulki do biegania" ale wstrzymuję sie z zakupem, gdyż czekam na coś extra...  Przy okazji pytanie: Jeżeli chciałbym aby moja lepsza połowa wydziargała na koszulce gustowne AMA, to 1. pozwalasz? 2. jakie są wymagania co do kształtu, kloru, miejsca  itd. ?  
[i] Andrzej M. [/i]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Janusz, Jacek G ma talent do maratonu, tylko mu się nie chce. Chyba zraził się, gdy parę razy szedł na sporo poniżej 2:30 i trochę zabrakło. Moja życiówka na 10k to 32.38 z zeszłego roku (choć przyznam, że trochę wiało cały czas w plecy).

AMA, nie przyszło mi nawet do głowy i chyba Adamowi też, żeby wprowadzać jakiekolwiek restrykcje. Pomijając już tego sens, to jak można byłoby to egzekwować?
ENTRE.PL Team
Ryszard
Ekspert/Fizjologia
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzę, że temat koszulek jest najobszerniejszy.
Chciałbym wtrącić swoje 3 grosze. Jeżeli chcecie koszulki z materiału profi, to trzeba znaleźć firmę, która szyje w Polsce z dobrych materiałów. Wiem, że część kolekcji New Line jest szyta w Polsce. Nie wiem tylko czy to ta jakość ale można spytać o minimalną ilość dla produkcji własnego wzoru ew. gotowego wzoru z własnym nadrukiem. Warunki rozpoczęcia produkcji itd. Gwarantem może być przedstawiciel firmy w Polsce i on może część koszulek dla biegaczy.pl sprzedać po kosztach a pozostałą część sprzedawać na biegach gdzie jest ze swoim stoiskiem z jakąś marżą.
Co o tym myślicie?

Ryszard
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uważam, że to dobry pomysł. Ciekawe co na to PAwel - główny zawiadowca tego tematu.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Część osób traktować będzie Naszą koszulkę jako koszulkę startową. W takim przypadku moim zdaniem powinna to być koszulka na cienkich ramiączkach - tymczasem przedstawione propozycje wzorów koszulek to koszulki "nienacienkichramiączkach".

Jaki więc planowany jest jej "kształt"?
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moim skromnym zdaniem projekt koszulki typu T-shirt jest na razie "the best", w związku z powyższym koszulka startowa tzw "na ramiączkach" może pojawić się później np. z początkiem wiosny/lata.  Wiadomo, że jeżeli coś zrobi się raz dobrze to następnym razem wyjdzie jeszcze lepiej...
Awatar użytkownika
Cewuneta
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Na ramiaczkach??? :szok: Nie zapominajcie o biegaczkach, Panowie! :)
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie chce być niegrzeczny ale czy Panie nie biegają w koszulkach na ramiączkach? Wydaje mi się, że tak. :)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Awatar użytkownika
lezan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czekalem na te dyskusje T-shirt vs. ramiaczka. Zglaszam akces do grupy ramiaczkowcow (ten lokalny klimat!). Koszulka "bieganie" moglaby pomoc w czasie biegow zidentfikowac jakichs biegajacych rodakow, ktorzy jeszcze nie odkryli naszego serwisu.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
Awatar użytkownika
Dabek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja również jestem 100% za ramiączkami. Takie koszulki mają nowoczesniejszy wygląd i są przede wsystkim wygodniejsze, no i dają jako takie poczucie zawodostwa( no może trochę przesadziłem)./ Jesli chodzi o aspekt pań to ja również widziałem wiele kobiet biegającyhc w takich własnie koszulkach.
"Weakness is temporary..."
Awatar użytkownika
kroch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja zdecydowanie jestem za średnim albo długim rękawem,
przecież te koszulki pewno uda się dostać dopiero na
jesieni, a bieganie wtedy w ramiączkach może być nieprzyjemne.
Mi poczucie zawodostwa nie jest potrzebne, wystarczą mi coraz
lepsze czasy :)
         Kroch
Awatar użytkownika
Dabek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nikt tych koszulek ad hoc nie będzie kazał nosić. Jakie będą te koszulki takie będą mi się podobać. Liczy się idea. Jesli zas chodzi o czasy to jest to kwestią treningu a nie koszulki :)
"Weakness is temporary..."
Awatar użytkownika
kroch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Muszę Cię Dabeku przeprosić. Niepotrzebnie tak zgryźliwie
napiałem.
Pozdrawiam
      Kroch
Awatar użytkownika
sok
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no to nie ma co dyskutowac trza zrobic lista chetnych...
i do dziela PAwel
-soczeq-
ODPOWIEDZ