Koszulki bieganie.com.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A kiedy koszulki będą mogły ujrzeć światło dzienne?
Trochę trzeba będzie chyba poczekać i czuję, że w Warszawie będziemy lecieć na golasa.
Super!!! Publika jak się dowie, to zaraz przyleci się pogapić. A potem tylko wywiady w telewizji, w prasie...
Ach jaka prosta jest droga do sławy.
Trochę trzeba będzie chyba poczekać i czuję, że w Warszawie będziemy lecieć na golasa.
Super!!! Publika jak się dowie, to zaraz przyleci się pogapić. A potem tylko wywiady w telewizji, w prasie...
Ach jaka prosta jest droga do sławy.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Ups! No i skrypt troche namieszał - rzeczywiście automatycznie uzupełnia adresy internetowe i trochę nam teraz przeszkadza.
Ale chciałem o czymś innym... mianowicie o zmianie adresu, usunięciu .com - wtedy byloby po prostu:
vvv.bieganie.pl
(v=w)
Tak chyba będzie lepiej - tylko nie wiem ile potrwa rejestracja nowej domeny w NASKu. Odkładałem, odkładałem i teraz mam problem...
Ale chciałem o czymś innym... mianowicie o zmianie adresu, usunięciu .com - wtedy byloby po prostu:
vvv.bieganie.pl
(v=w)
Tak chyba będzie lepiej - tylko nie wiem ile potrwa rejestracja nowej domeny w NASKu. Odkładałem, odkładałem i teraz mam problem...
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Mo¿e mog³abym pomóc, mam znajomego w NASKu.Quote: from adamm on 9:49 am on July 20, 2001
Ale chcia³em o czym¶ innym... mianowicie o zmianie adresu, usuniêciu .com - wtedy byloby po prostu:
vvv.bieganie.pl
(v=w)
Tak chyba bêdzie lepiej - tylko nie wiem ile potrwa rejestracja nowej domeny w NASKu. Odk³ada³em, odk³ada³em i teraz mam problem...
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Popieram ten pomysł - vvv.bieganie.pl w zupełności wystarczy. :taktak:
v - w
(Edited by Bartek Sz at 10:07 pm on July 20, 2001)
v - w
(Edited by Bartek Sz at 10:07 pm on July 20, 2001)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Do joycat: wniosek już jest złożony, więc nie widzę za bardzo możliwości pomocy, chyba że ten Twój znajomy potrafi nam obniżyć opłaty.
Najlepiej do zera.
Najlepiej do zera.
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
No to... tego..
Zapisałem się już elektronicznie. Dzisiaj wyślę kopię papierową podania faksem.
Zapisałem się już elektronicznie. Dzisiaj wyślę kopię papierową podania faksem.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Już jest www.bieganie.pl
-
- Rozgrzewający Się
Brawo! Nie pozostaje już nic innego jak tylko zebrać listę chętnych na koszulkę www.bieganie.pl i rozpocząć jej produkcję. Trzymam kciuki.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Chce miec taka koszulke.
Co do kryterium przyznawania koszulek ze wzgledu na ilosc wyslanych wiadomosci czy odpowiedzi, mimo wszystko nie jest to chyba zbyt motywujacy sposob na pozyskanie nowych klubowiczow.
Zadajac pytanie licze na konkretna odpowiedz a nie na zdawkowe "tak/nie" lub "nie wiem" Co w tym przypadku uznawane byloby tez jako odpowiedz.
Co do kryterium przyznawania koszulek ze wzgledu na ilosc wyslanych wiadomosci czy odpowiedzi, mimo wszystko nie jest to chyba zbyt motywujacy sposob na pozyskanie nowych klubowiczow.
Zadajac pytanie licze na konkretna odpowiedz a nie na zdawkowe "tak/nie" lub "nie wiem" Co w tym przypadku uznawane byloby tez jako odpowiedz.