Moderator: infernal
A to Ty nie biegniesz CM?Areq pisze:Życzę powodzenia jutro Tobie i wszystkim startującymPostaram się sprawdzać wyniki i kibicować
Link: http://wyniki.datasport.pl/results1776/ ... numer=1333niuniek24w pisze:Pod jakim linkiem można śledzić live timing bo znaleźć nie mogę? Mam tylko apkę mobilną do tego celu. Paweł powodzenia.
Areq pisze:Życzę powodzenia jutro Tobie i wszystkim startującymPostaram się sprawdzać wyniki i kibicować
Dziękujęrubin pisze:Paweł - powodzonka!
Tak czytam i widzę, że parę osób ostatnio się trochę posypało. Trzymam kciuki za zdrowie i nie przesadzajcie w treningachAreq pisze:Nie. Rozsypałem się trochę po marzannie, i na poczatku maja musiałem odpuścić. Teraz drugi tydzień nie biegam, może od następnego spróbuje. No nic trzeba będzie jutro trzymać kciuki. Ps. Gratuluje kolejnych życiówek, troche późno ale ostatnio tu nie zaglądałem.
Bardzo precyzyjniewigi pisze:10 km - 42:57 / 269, spokojnie wg założeń
Stronka się zaczyna sypać. Co chwilę mam komunikat 502 Bad Gateway.mihumor pisze:Coś jest popieprzona na odczycie z 15km, część ludzi kosmicznie przyspieszyła, część prawie stanęła. Mam nadzieję, że to tylko kwestia pomiarowa ale jest to mocno podjrzane