Klub Biegacza Bieganie.com.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeśli zastanawiacie się jak zyskać nowych użytkowników tego forum, to co powiecie na to:
Klub Biegacza BIEGANIE.COM.PL
Klub jest oczywiście otwarty dla wszystkich chętnych Małych i Dużych Człapaków i Człapaczki. Szczegóły do omówienia i przedyskutowania.
Jeśli chcemy, aby dołączały się do Forum nowe osoby (a chcemy), to powinniśmy się pokazać. Zależy od nas samych co i jak zrobimy. Oczywiście im lepiej to zrobimy, tym lepiej nas zapamiętają i chętniej nas odwiedzą nowi wirtualni biegacze. Minimum to oczywiście pojawienie się tego klubu w komunikacie końcowym biegu, ale aby nasz start został zauważony myślę również o czymś więcej - na razie jednak napiszcie co Wy o tym sądzicie i czy ktoś dołączy się do mojej inicjatywy.
Najbliższa impreza w Warszawie jest za dziesięć dni i jeśli o mnie chodzi to z przyjemnością zawieszę swoje członkostwo w elitarnym (jednoosobowym) klubie Forrest Warszawa, aby wystartować pod sztandarem tej witryny, a szczególnie FORUM (mam nadzieję, że adamm nie wyznaczy wyśrubowanych limitów czasowych).
Klub Biegacza BIEGANIE.COM.PL
Klub jest oczywiście otwarty dla wszystkich chętnych Małych i Dużych Człapaków i Człapaczki. Szczegóły do omówienia i przedyskutowania.
Jeśli chcemy, aby dołączały się do Forum nowe osoby (a chcemy), to powinniśmy się pokazać. Zależy od nas samych co i jak zrobimy. Oczywiście im lepiej to zrobimy, tym lepiej nas zapamiętają i chętniej nas odwiedzą nowi wirtualni biegacze. Minimum to oczywiście pojawienie się tego klubu w komunikacie końcowym biegu, ale aby nasz start został zauważony myślę również o czymś więcej - na razie jednak napiszcie co Wy o tym sądzicie i czy ktoś dołączy się do mojej inicjatywy.
Najbliższa impreza w Warszawie jest za dziesięć dni i jeśli o mnie chodzi to z przyjemnością zawieszę swoje członkostwo w elitarnym (jednoosobowym) klubie Forrest Warszawa, aby wystartować pod sztandarem tej witryny, a szczególnie FORUM (mam nadzieję, że adamm nie wyznaczy wyśrubowanych limitów czasowych).
-
- Zaprawiony W Bojach
Zglaszam gotowosc do startu. Prosze o wiecej szczegolow, a w tym jaka nagroda dla zwyciezcy
A moze by mnie Adam za wygrana przezucil na" Wyge" z "Dyskutanta". Wojtek szykuj samolot. Jak sie nie stawisz to zrobimy Cie znowu "Rozgrzewajacym sie". :hahaha:
Przemek! Gratuluje pomyslu. Jak zawsze te naprostrze koncepty okazuja sie najbbardzeij genialne. Ja bede z beczka piwa, wy przyniescie kufelki, zebym nie pili z kranu, feee...
A moze by mnie Adam za wygrana przezucil na" Wyge" z "Dyskutanta". Wojtek szykuj samolot. Jak sie nie stawisz to zrobimy Cie znowu "Rozgrzewajacym sie". :hahaha:
Przemek! Gratuluje pomyslu. Jak zawsze te naprostrze koncepty okazuja sie najbbardzeij genialne. Ja bede z beczka piwa, wy przyniescie kufelki, zebym nie pili z kranu, feee...
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
Aha, co do lokalizacji. Proponuje Las Kabacki na godz. 18-ta (jak nikt nie przyjdzie to i tak sobie trening chetnie zrobie). Za 10 dni, to jesli dobrze licze bedzie piatek. Wpisuje wiec do swego kalendarzyka: wykreslam - koncert, wpisuje - przebierzka. Trasa i dlugosc, dla mnie obojetna, tylko prosze, nie zaraz maraton, bo ja bym musial konczyc po zmroku, a przeciez te pantery
Byloby tez dobrze przyjac zasade, ze nikt nikogo nie wyprzedza. Moglibysmy pobiec razem, "normalnym tempem". Tylko ostatnie, powiedzmy 3 km finiszowe, kazdy jak sobie zechce, czyli jaka ma ambicje aby zostac "Wyga".
(Edited by Janusz at 12:12 pm on July 17, 2001)
Byloby tez dobrze przyjac zasade, ze nikt nikogo nie wyprzedza. Moglibysmy pobiec razem, "normalnym tempem". Tylko ostatnie, powiedzmy 3 km finiszowe, kazdy jak sobie zechce, czyli jaka ma ambicje aby zostac "Wyga".
(Edited by Janusz at 12:12 pm on July 17, 2001)
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
O qurka wodna!!! Przeciez Ty Przemku, piszesz o biegu Powstania Warszawskiego. Sorry, ze nie skumalem. Oczywiscie, sobota 28 lipca godz. 17-ta, Warszawa, ul. Dluga (starowka), XI Bieg Powstania Warszawskiego na 10 km. Jesli tylko bede w W-wie stawie sie, jako reprezntant klubu: bieganie.com.pl. Z gory przepraszam Adama za wynik :uuusmiech:
(Edited by Janusz at 12:25 pm on July 17, 2001)
(Edited by Janusz at 12:25 pm on July 17, 2001)
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Niestety muszę Was zmartwić, ale nie zgadzam się z Waszym (głównie Przemka) pomysłem.
Wielu z nas biega w barwach juz istniejących klubów.
Są to duże kluby (w Warszawie: np. Reebok, Orientuz, Królewski), które zrzeszają po kilkudziesięciu zawodników. Niby dlaczego mieli by przechodzić do innego klubu?
Sądzę, że przynależą do tych klubów z tradycji, ze względów środowiskowych lub towarzyskich.
W Internecie spotykamy się wirtualnie po to, aby wymieniać poglądy, kłócić się i przez to może uczyć.
Niech ten Internet pozostanie miejscem, gdzie mogą spotykać się przedstawiciele różnych klubów, przez to dyskusja będzie bardziej naturalna, mniej ograniczona względami towarzyskimi.
Wielu z nas biega w barwach juz istniejących klubów.
Są to duże kluby (w Warszawie: np. Reebok, Orientuz, Królewski), które zrzeszają po kilkudziesięciu zawodników. Niby dlaczego mieli by przechodzić do innego klubu?
Sądzę, że przynależą do tych klubów z tradycji, ze względów środowiskowych lub towarzyskich.
W Internecie spotykamy się wirtualnie po to, aby wymieniać poglądy, kłócić się i przez to może uczyć.
Niech ten Internet pozostanie miejscem, gdzie mogą spotykać się przedstawiciele różnych klubów, przez to dyskusja będzie bardziej naturalna, mniej ograniczona względami towarzyskimi.
-
- Zaprawiony W Bojach
Trudno sie z Ziutkiem nie zgodzic. Tez bym chcial miec taki staz w klubie biegowym i byc jego honorowym czlonkiem. Niestety, przepraszam za okreslenie, ale jestem troche jak kundel. Nie naleze juz dzis do zadnego klubu. Dobrze ze jest jeszcze wielu uczestnikow imprez w-skich reprezentujacych "samych siebie" wiec nie jest mi z tym tak lyso. A moze Ci jeszcze nie ochrzczeni znalezliby miejsce w nowej chacie? Z drugiej strony, podziwiam jednego takiego (nasz emigrant w US) co to maraton zrobil w Chicago ponizej 2:12 (sic) a nie jest nigdzie zrzeszony. To sie dopiero nazywa bronic wlasnego honoru. To tez jest b. piekne.
(Edited by Janusz at 2:46 pm on July 17, 2001)
(Edited by Janusz at 2:46 pm on July 17, 2001)
Janusz
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
dokładnie. wielu biegaczy nie jest nigdzie zrzeszonych, a poza tym to Bieg Powstania Warszawskiego, nie ma żadnych klasyfikacji drużynowych. Co za problem przestawić się na jeden bieg?
-
- Zaprawiony W Bojach
Janusz, masz trzy wyjścia.
Pierwsze - pozostać w stanie niezrzeszonym
Drugie - założyć KB Bieganie.com.pl
Trzecie - włączyć sie do już istniejącego klubu.
W trzecim przypadku możesz być w KB Orientuz . U nas jest formuła otwarta, nie ma żadnych ograniczeń ani zobowiązań. Masz ochotę utożsamiać się z tą nazwą proszę bardzo. Nic nie kosztuje. Może uda mi się znaleźć sponsora w przyszłości.
Pierwsze - pozostać w stanie niezrzeszonym
Drugie - założyć KB Bieganie.com.pl
Trzecie - włączyć sie do już istniejącego klubu.
W trzecim przypadku możesz być w KB Orientuz . U nas jest formuła otwarta, nie ma żadnych ograniczeń ani zobowiązań. Masz ochotę utożsamiać się z tą nazwą proszę bardzo. Nic nie kosztuje. Może uda mi się znaleźć sponsora w przyszłości.
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Chyba mam wyjscie Salomonowe . Do istniejacych juz klubowych koszulek doszyjcie sobie logo BIEGANIE .com , tak jak to tenisisci maja po kilka naszywek a nikt nie bedzie musial niczego zmieniac i niczego porzucac .
Mysle , ze ten klub moglby byc klubem towarzyskim bardziej a nie sportowym a to sa juz inne sfery.
Mysle , ze ten klub moglby byc klubem towarzyskim bardziej a nie sportowym a to sa juz inne sfery.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Looking back:
-
- Zaprawiony W Bojach
Lepszym rozwiązaniem jest reklamowanie tej formy kontaktów biegaczy.
Może udałoby sie dotrzec do organizatorów tych biegów.
może ktoś ich zna? Umieściliby w komunikacie końcowym, może w początkowym, może pozwoliliby umieścić informacje w postaci plakatu, jakiś tekst przez megafon.
Takie pomysły.
(Edited by Ziut at 2:29 pm on July 17, 2001)
Może udałoby sie dotrzec do organizatorów tych biegów.
może ktoś ich zna? Umieściliby w komunikacie końcowym, może w początkowym, może pozwoliliby umieścić informacje w postaci plakatu, jakiś tekst przez megafon.
Takie pomysły.
(Edited by Ziut at 2:29 pm on July 17, 2001)
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Im wiecej pomyslow tym lepiej . Adam juz w zeszlym roku wspominal cos o jakis koszulkach , spotkaniach itp . Mialo to ruszyc na wiosne . Mamy juz lato...
Articles in English:
Looking back:
Looking back:
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Pomysł godny uznania. Ja też nie jestem zrzeszony w żadnym klubie sportowym. Jeżeli się tylko da to mogę startować jako bieganie.com.pl
Odnośnie spotkań - pewnie to będzie Warszawa, będę miał spory kawałek do przejechania ale to nic mam znajomka który pracuje na posadzie przedstawiciela handlowego. Często jeździ do Warszawy więc transport mam zapewniony.
Jestem jak najbardziej za utworzeniem Klubu bieganie.com.pl
Mogę z mojej strony utworzyć delegaturę na Śląsku hehe.
Pozdrawiam.
Odnośnie spotkań - pewnie to będzie Warszawa, będę miał spory kawałek do przejechania ale to nic mam znajomka który pracuje na posadzie przedstawiciela handlowego. Często jeździ do Warszawy więc transport mam zapewniony.
Jestem jak najbardziej za utworzeniem Klubu bieganie.com.pl
Mogę z mojej strony utworzyć delegaturę na Śląsku hehe.
Pozdrawiam.
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Poważnie tylko do 20??? Przecież ta 15 jest na początku sierpnia. Czyżby ten bieg był tak oblegany, że organizator zabezpiecza się w ten sposób. Tak czy inaczej dzięki wielkie, mam zamiar wystartować w tym biegu. Byłbym się zgapił no i było by po zawodach.
Dzięki. Jutro biegnę się zapisać.
Pozdrawiam
Dzięki. Jutro biegnę się zapisać.
Pozdrawiam
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)