Czepiasz się internetowa korekto ortograficzna! Nie poprawię! A co!kasia41 pisze:Skoor pisze:U mnie spokuj zwykle przeklada sie na dosc dobry wynik. Licze, ze i u Ciebie tak bedzie
spokój

Moderator: infernal
Czepiasz się internetowa korekto ortograficzna! Nie poprawię! A co!kasia41 pisze:Skoor pisze:U mnie spokuj zwykle przeklada sie na dosc dobry wynik. Licze, ze i u Ciebie tak bedzie
spokój
Problemem jest pisanie bezwzrokowe i nie czytanie tego co się pisze. Mam niestety to samo.Skoor pisze:Ja sie zawsze pilnuje, ale niestety czasem sie spiesze, a wtedy bywa roznie. Przez lata zycia wypracowalem pewne systemy obronne ktore pozwalaja mi pisac dosc bezblednie, ale jak pisze szybko to... no coz cos przeleci przez sito
Temperatura 10-12, chmury i wiatr ok 20 km/h pn i pn-zach. Jednym słowem: mogło być gorzejacer pisze:Temperatura na niedziele zapowiada się idealna, gorzej z wiatrem ...... powtórka z Marzanny? czy nieco lżej?
Uważam podobnie, ale młodzi bardziej skorzy są do (niepotrzebnego) ryzyka.mihumor pisze:Te Pumy to bym widział raczej jako element niepotrzebnego ryzyka. Raczej wniosą niewiele pomijając kwestię, ze to nie są buty do maratonu.