Garmin Fenix 3/3HR
-
- Wyga
Jest nowa beta 7.0
Historia zmian (tłumaczone przez Google)
Zmiany wprowadzone w wersji 6.95 do 7.00:
Naprawiono potencjalny problem, gdzie szybka zmiana wyświetlacz nie pozwoliłby aktualizacje SW, aby zakończyć pomyślnie.
Naprawiono potencjalny problem, gdzie całkowita ekranu razem w aktywności multisport może być puste.
Naprawiono błąd, gdzie Indoor Rower ustawienie automatycznego okrążenia był już modyfikowany po aktualizacji SW.
http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=9504
Wysłane z mojego SM-G935F .
Historia zmian (tłumaczone przez Google)
Zmiany wprowadzone w wersji 6.95 do 7.00:
Naprawiono potencjalny problem, gdzie szybka zmiana wyświetlacz nie pozwoliłby aktualizacje SW, aby zakończyć pomyślnie.
Naprawiono potencjalny problem, gdzie całkowita ekranu razem w aktywności multisport może być puste.
Naprawiono błąd, gdzie Indoor Rower ustawienie automatycznego okrążenia był już modyfikowany po aktualizacji SW.
http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=9504
Wysłane z mojego SM-G935F .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:57
- Życiówka w maratonie: 3:04:19
- Kontakt:
Kurde, nie lubię aktualizacji przed długim weekendem z zaplanowanym całym mnóstwem aktywności. Już dwa razy się sparzyłem jadąc na urlop. Na szczęście to tylko Display, a nie cały FW.
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Co się zmieniło ? Na grupie na FB widziałem że dzisiaj prawdopodobnie będzie wersja oficjalna, ciekawe...blazko pisze:to nie jest tylko display... to caly fw, ale dziala OK.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Szukałem i nie znalazłem info o takim problemie. Na 6.93 od ok tygodnia wysokościomierz pływa, zmienia się dosłownie co 1-3sek o kilka metrów w każdą stronę, po dłuższym czasie potrafi skoczyć znacznie więcej. Kalibracja uspokaja sprawę na kilka minut. Jednocześnie termometr pokazuje przy zdjętym zegarku ok 40st, przy założonym ok 46. Nic dziwnego z zegarkiem nie robiłem, żadnego pływania, wysokich/niskich temp. Wręcz przez ostatnie 2tyg tylko raz włączyłem bieganie, żadnych innych aktywności. Ktoś coś wie?
Aktualizacja do 7.0 nic nie daje, soft reset nic.
- blazko
- Zaprawiony W Bojach
ja bym dzwonił do serwisu... zwłaszcza jeżeli robiłeś reset. Mogą Ci powiedzieć, że to wina bety i żebyś spróbował na oficjalnym wydaniu, więc kontrolnie i to pierw bym wykluczył.blas pisze:Szukałem i nie znalazłem info o takim problemie. Na 6.93 od ok tygodnia wysokościomierz pływa, zmienia się dosłownie co 1-3sek o kilka metrów w każdą stronę, po dłuższym czasie potrafi skoczyć znacznie więcej. Kalibracja uspokaja sprawę na kilka minut. Jednocześnie termometr pokazuje przy zdjętym zegarku ok 40st, przy założonym ok 46. Nic dziwnego z zegarkiem nie robiłem, żadnego pływania, wysokich/niskich temp. Wręcz przez ostatnie 2tyg tylko raz włączyłem bieganie, żadnych innych aktywności. Ktoś coś wie?
- czach
- Dyskutant
- Kontakt:
Przez wifi się ściągnęło i już zainstalowało: 7.00 (nie beta).
edit: … i pierwszy błąd: w widżecie Last Swim z dystansu 578 metrów zrobiło się 5780. Po wejściu do aktywności jest już OK.
edit: … i pierwszy błąd: w widżecie Last Swim z dystansu 578 metrów zrobiło się 5780. Po wejściu do aktywności jest już OK.
--
Marcin Trzaska /czach/
Marcin Trzaska /czach/
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Wg mnie 7.0 (a może bt 3.50) ma o wiele większy apetyt na baterię niż 6.9. Szkoda, bo było rewelacyjnie.
.
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich ponieważ to mój pierwszy post na forum.
moje pytanie odnośnie fenixa 3. Czy ktoś z was używa tego zegarka na biegach typu OCR (Runmageddon, Spartan, Mud max)?
Jeżeli tak to jak się sprawdza i czy nie zniszczy się w takich warunkach(błoto, piach, kamienie)
moje pytanie odnośnie fenixa 3. Czy ktoś z was używa tego zegarka na biegach typu OCR (Runmageddon, Spartan, Mud max)?
Jeżeli tak to jak się sprawdza i czy nie zniszczy się w takich warunkach(błoto, piach, kamienie)
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Na takie "biegi" to chyba tylko G-Shock ;p A tak na poważnie to chyba szkoda zegarka za 2tyś. na coś takiego jak podane przez Ciebie eventy biegowe?!
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Po aktualizacji do 7.0 przy przesyle danych po wifi zegarek czasem sie zawiesza. W zasadzie to zawiesil mi sie juz 2 razy na 5-6 przesylan. Raz sie zresetowal sam a teraz ni chu chu...
caly czas zablokowany ekran przesylania...