Komentarz do artykułu Krajobraz po porażce
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Krajobraz po porażce
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:29
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jakbym właśnie przeczytał swoje myśli po ostatnim biegu
- yacoll
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 03:43
To zdanie jest mocarneWstawanie przed pracą o porach tak wczesnych, że ulice jeszcze nie zostały zbudowane
Macieju - Twoje teksty są znakomite. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu, wchodząc na bieganie.pl i widząc nowy artykuł sygnowany Twoim nazwiskiem - od razu rzucam się do lektury. I czyta się to wyśmienicie.
Pozdrawiam!
yacoll
happy running
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:25
Świetny tekst
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Bardzo dziękuję. Czasem coś wyjdzie, czasem zdarzy się ostry hejt A to zdanie to jest zaczerpnięte z katalońskiego, moja koleżanka Katalonka, kiedy zwiedzała Polskę i przez jakiś czas ją gościłem i spytała, o której wstajemy, aby wyjechać i powiedziałem, że o 5:00 to wówczas odparła, że w Barcelonie mawiają, że o tej godzinie to ulice nie zostały jeszcze zbudowane. Strasznie mnie to rozbawiłoyacoll pisze:To zdanie jest mocarneWstawanie przed pracą o porach tak wczesnych, że ulice jeszcze nie zostały zbudowane
Macieju - Twoje teksty są znakomite. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu, wchodząc na bieganie.pl i widząc nowy artykuł sygnowany Twoim nazwiskiem - od razu rzucam się do lektury. I czyta się to wyśmienicie.
Pozdrawiam!
yacoll
-
- Zaprawiony W Bojach
Jakbym chciał, to bym to rzucił. Po prostu nie chcę rzucić. Panuję nad tym. Mogę przestać kiedy tylko chcę.
Tak.
Tylko... No przecież... No zapisałem się, teraz to nie honorowo! Ale potem, nic nie zmusza. Mogę robić co chcę.
Fajnie tak myśleć
Tak.
Tylko... No przecież... No zapisałem się, teraz to nie honorowo! Ale potem, nic nie zmusza. Mogę robić co chcę.
Fajnie tak myśleć