Poznań
- anak
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
witam witam . Zaczęłam właśnie moją przygode z bieganiem i jest nieźle. Tylko gdzie tu biegać? Mieszkam niedaleko King Crossa :D a Lasek Marceliński jakiś średnio bezpieczny mi się wydaje...:/. Pozdrawiam serdecznie
Ania
-
- Stary Wyga
Aniu!
Rusałka jest super.
Biegamy tu często, a w niedzielę spotykamy się w kilka osób.
Zaglądnij w temat " Poznań - Rusałka".
Maniacy biegają i spotykają się w soboty nad Maltą - zaglądnij na stronę www.kbmaniac.republika.pl.
W obu okolicach jest fajnie, gdyż można spotkać wielu biegaczy, a to podnosi poziom bezpieczeństwa.
pozdrawiam i zapraszam.
Rusałka jest super.
Biegamy tu często, a w niedzielę spotykamy się w kilka osób.
Zaglądnij w temat " Poznań - Rusałka".
Maniacy biegają i spotykają się w soboty nad Maltą - zaglądnij na stronę www.kbmaniac.republika.pl.
W obu okolicach jest fajnie, gdyż można spotkać wielu biegaczy, a to podnosi poziom bezpieczeństwa.
pozdrawiam i zapraszam.
grzes
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Cześć anak. Pytaj jeśli masz wątpliwości odnośnie biegania Zapraszamy na sobotnie bieganka o 10:00 przy Malta Ski
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Stary Wyga
Postaw sobie cel i do roboty!
Jutro biegniemy dookoła Szczeszynka- jeśli masz ochotę... 11-ta brama Olimpii przy drodze nad Rusałkę.
Tak poważnie, to gdy ja mam lenia i go przełamię - biega mi się najlepiej, więc warto ...
Pozdrawiam.
Jutro biegniemy dookoła Szczeszynka- jeśli masz ochotę... 11-ta brama Olimpii przy drodze nad Rusałkę.
Tak poważnie, to gdy ja mam lenia i go przełamię - biega mi się najlepiej, więc warto ...
Pozdrawiam.
grzes
- anak
- Rozgrzewający Się
no dobra, jutro rano ide sie pomeczyc :D.W sumie jak moj brat moze biegac to ja chyba tez podolam, nie?:DDD A powaznie, wiem ze masz racje, ale chyba wazne zeby miec z tego przyjemnosc. No nic, postaram sie ja jutro wygenerowac, a jak mi zacznie sie biegac dobrze, to zajrze nad Rusalke . To sie mnie spodziewajcie ! :DDD Pozdrawiam goroaco
Ania