sosik "Marjan Bjorgen" - komentarze
Moderator: infernal
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
- Życiówka w maratonie: brak
Jak Paweł po takim treningu tej "trójki" nie złamie to ja chyba kończę z bieganiem
:uuusmiech:

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Wygląda to faktycznie kosmicznie
Co do wyniku nic nie piszę co by nie zapeszać 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:10
- Życiówka w maratonie: 3:25:28
A może jednak dyszka w Skawinie?

----
Blog
Komentarze
----
10 km - 41:10 - 11.03.2018
21,097 km - 1:33:24 - 14.10.2018
42,195 km - 3:25:28- 30.09.2018
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
A ja jednak cały czas twierdzę że Paweł za szybko biega na treningach
zawsze te Pawła treningi porównuje do moich kolegów którzy mają lepsze rekordy życiowe od Niego a treningi biegają sporo wolniej

zawsze te Pawła treningi porównuje do moich kolegów którzy mają lepsze rekordy życiowe od Niego a treningi biegają sporo wolniej

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja chyba jako jedyny nie wierzę w złamanie "trójki" przez Pawła,choć bardzo mu tego życzę.roberturbanski pisze:Jak Paweł po takim treningu tej "trójki" nie złamie to ja chyba kończę z bieganiem:uuusmiech:
Jak zluzuje ostatnie dwa tygodnie to wg.mnie forma pójdzie w dół.Ten typ chyba musi mocno biegać.
Z drugiej strony dokładanie cały czas do pieca może przynieść podobny efekt.
Te 10 km po 3:52/km o niczym nie świadczą poza mocną psychą.
Do tego maraton jest w maju i nie zaczyna się o 4.30 w nocy.....
P.S Oczywiście chciałbym to odszczekać i oby była ta 2-ka z przodu.

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Krzychu, powróciłeś na dłużej? 
Skoro to powiedziałeś głośno to i ja powiem. Też mam obawy. Paweł lubi zadziwiać na treningu i to jest ok bo sprawia mu to przyjemność, ale patrząc po poprzednim sezonie... Nie wiem... Mimo wszystko kibicuję i życzę mocnej życiówki

Skoro to powiedziałeś głośno to i ja powiem. Też mam obawy. Paweł lubi zadziwiać na treningu i to jest ok bo sprawia mu to przyjemność, ale patrząc po poprzednim sezonie... Nie wiem... Mimo wszystko kibicuję i życzę mocnej życiówki

- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
Nie dmuchajmy balonika, ani w jedną ani w drugą stronę ;>. Sosik i tak będzie trenował po swojemu, tak jak lubi. Już nie raz ktoś tutaj próbował sugerować zmiany i wiemy jaki był efekt.
Oczywiście trzymam kciuki za jak najlepszy wynik, z takiego treningu (zarówno tego z ostatnich tygodni jak i całokształtu z ostatnich miesięcy) złamanie trójki się należy jak psu buda, no ale wiadomo że samo się nie zrobi. Myślę że ten ostatni dobry wynik w połówce trochę sosika "odblokował" i teraz będzie mu łatwiej radzić sobie z presją i oczekiwaniami własnymi oraz forumowej loży
.
Tego nie wiemy bo sosik chyba nigdy jeszcze tak naprawdę nie zluzował :D.Jak zluzuje ostatnie dwa tygodnie to wg.mnie forma pójdzie w dół.Ten typ chyba musi mocno biegać.
Oczywiście trzymam kciuki za jak najlepszy wynik, z takiego treningu (zarówno tego z ostatnich tygodni jak i całokształtu z ostatnich miesięcy) złamanie trójki się należy jak psu buda, no ale wiadomo że samo się nie zrobi. Myślę że ten ostatni dobry wynik w połówce trochę sosika "odblokował" i teraz będzie mu łatwiej radzić sobie z presją i oczekiwaniami własnymi oraz forumowej loży

- Hael
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 02:57:54
Słuchajcie, nie nakręcajcie sosika na wynik, bo nic z tego nie wyjdzie. Potencjał na złamanie trójki jest i jak wszystko pójdzie super, to złamie ją z dużym zapasem. Ale może się skończyć znowu mistrzostwem na treningach, jak nastawi się za bardzo na złamanie tej trójki i otworzy za mocno. Już pod waszym wpływem docelowy rezultat jest podkręcany, jak tak dalej pójdzie, to wystartuje na 2:50 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
-
- Zaprawiony W Bojach
Przecież nikt nie nakręca Pawła tylko wyraża swoje opinie.
Po to są komentarze na blogu.
Skoor@ Czy wróciłem na blog?
U mnie nic ciekawego się nie dzieje,więc pisanie blogu jest bez sensu.
Czasem tu zaglądam,jak leci "starym" forumowiczom.
Po to są komentarze na blogu.
Skoor@ Czy wróciłem na blog?
U mnie nic ciekawego się nie dzieje,więc pisanie blogu jest bez sensu.
Czasem tu zaglądam,jak leci "starym" forumowiczom.

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Krzychu, coś tam jednak na rl piszesz a mi to umyka bo nie do końca lubię to platformę do podglądania innych biegaczy. Dużo lepiej pod tym względem spisuje się GC.
- Hael
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 02:57:54
Oj Krzychu, jak nie nakręcają, jak nakręcają;-) Co chwilę ktoś pisze, że z takim wynikiem to trójkę złamie właściwie bez wysiłku. I oczywiście nie bronię im tego, tylko wiem, jak może się to skończyć.
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Paweł trójkę złamie, jest na to z zapasem. No chyba, ze się tradycyjnie już zaje..... czego nie da się wykluczyć; lub jak jesienią trafi na tragiczny warun. Uważam, że jesienią w Rzeszowie w dobrych warunkach już by to załatwił ale brakło szczęścia. Ten trening dla mnie jest bez sensu, skala ryzyka i niepotrzebnego wypruwania się jest wielka, jednostki zdecydowanie za ciężkie na wyrysowany cel (ale to nic nowego). Wynik to jedna sprawa a cena za takie szarżowanie to inna sprawa. Pozostaje mieć nadzieję, że zawodnik jest nie do zaj.... i obędzie się bez strat.
Tak z ciekawostek to kolega, który zupełnie treningowo pobiegł Marzannę minutę szybciej od Pawła, formę miał i złamanie trójki wydawało się być zupełną formalnością zakończył maraton w 3.07. Tak wiec z tymi formalnościami to różnie bywa niemniej ja stawiam na złamanie ale nie na jakieś mocne bo Paweł po prostu zawody biega gorzej niż treningi. Pewnie mniejsza motywacja jest
Ale przecież w każdym sporcie są goście co cuda robią na treningach a na zawodach nie są w stanie tego powtórzyć. Życzę przełamania tej tendencji.
Tak z ciekawostek to kolega, który zupełnie treningowo pobiegł Marzannę minutę szybciej od Pawła, formę miał i złamanie trójki wydawało się być zupełną formalnością zakończył maraton w 3.07. Tak wiec z tymi formalnościami to różnie bywa niemniej ja stawiam na złamanie ale nie na jakieś mocne bo Paweł po prostu zawody biega gorzej niż treningi. Pewnie mniejsza motywacja jest

Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880