Drodzy biegacze!
Do udziału w VII Kwidzyńskim Biegu Papiernika zgłosiło się już ponad 3000 chętnych biegaczek i biegaczy. Umożliwiliśmy również udział grup i drużyn ponownie otwierając klasyfikację drużynową. Zapisy potrwają jeszcze do 10 maja dla zawodników indywidualnych oraz do 16 maja dla drużyn. Mamy ogromną nadzieję, że wśród olbrzymiej liczby biegaczy w Kwidzynie nie zabraknie osób zarówno debiutujących jak i seniorów na których w tym roku czekamy szczególnie. Wszystkim zawodnikom Będziemy głośno i barwnie kibicować a tych z Was, dla których jeszcze dziś przebiegnięcie dystansu 10 km wydaje się wyczynem ponad siły zachęcamy do treningów i pozytywnego nastawienia - dycha to dystans możliwy do pokonania przez niemal każdego. Co więcej na linii mety każdy z Was otrzyma piękny medal.
Zaglądajcie częściej na stronę naszego biegu oraz na https://www.facebook.com/biegpapiernika/
Zespół Organizacyjny
Kwidzyńskiego Biegu Papiernika
----------
Mała promocja bo nic na ten temat nie znalazłem, pozdrawiam!
Sent from my iPhone .
VII Kwidzyński Bieg Papiernika
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Będzie ktoś może marszo-biegł, galloway'ował tudzież podobnym sposobem przebywał trasę papiernika* w czasie około 55-60min?
*nie chcę pisać 'biegł' co by nie drażnić
*nie chcę pisać 'biegł' co by nie drażnić

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
myślę że spora część uczestników będzie pokonywała trasę w przedstawiony sposób
czy większa, czy mniejsza- zobaczymy...w końcu chodzi o zabawę i przyciągnięcie jak największej ilości osób, a spoglądając na zeszły rok, to wynik pod względem organizacji nawet całkiem, całkiem 
Sent from my iPhone .

Sent from my iPhone .