Leginsy krótkie Kalenji Kiprun
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Doszły do mnie w tygodniu, tylko raz pogoda pozwoliła mi wyjść w nich na trening. Nie mam wcześniejszych doświadczeń z czymkolwiek kompresyjnym więc nie mam porównania. Wziąłem według rozmiarówki jaką podaje Decathlon, więc zakładam, że mam odpowiedni rozmiar. Łatwo nie było je na siebie naciągnąć, ale na tym to chyba polega, że mają ściśle przylegać, tym bardziej, że po chwili przyzwyczajenia po prostu się o nich zapomina. Biegało się bardzo dobrze. Zobaczymy jak będą się dalej spisywać.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Konkretnego modelu wskazać nie mogę, natomiast jeżeli chodzi o firmę to myślę, że warto zainteresować się również Athletech, dostępne w Gosport. Cenowo mniej więcej to samo. Posiadam długie legginsy. Przyznam, że sprawują się bardzo dobrze, nigdzie nie obcierają. Bardzo przyzwoity produkt.bartochm pisze:Witajcie,
Czy ktoś z Was miał do czynienia z leginsami http://www.decathlon.pl/krotkie-leggins ... 50917.html ?
Robi się coraz cieplej i chciałbym zainwestować w krótkie leginsy. Mam z tej samej serii długie i sprawują się całkiem dobrze, ale ciekaw jestem opinii o krótkich.
Może znacie jakiś lepszy zamiennik w podobnym progu cenowym ?
pozdrawiam
Mateusz
Co do Kalenji Running Kanergy, to też teraz poważnie się nad nimi zastanawiam.

- bartochm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:41
bartochm pisze:Może jakiś konkretniejszy opis ? Czemu, co się stało ?janina321 pisze:Ja ich nie polecam.
Ha zadałem konkretne pytanie i Pani Janina usunęła napisany post... masakra.
Ciekaw jestem w ogóle tej nowej kolekcji wiosna-lata 2016 bo jak porównywałem nowe przedmioty z tymi z wyprzedaży starej kolekcji to widać wyraźne zmiany.
-
- Zaprawiony W Bojach
nie było żadnej Pani Janiny. moderator usunął bota.
- bartochm
- Zaprawiony W Bojach
a już myślałem, że się komuś "Decathlon hate " włączył bo często się z tym spotykamQba Krause pisze:nie było żadnej Pani Janiny. moderator usunął bota.

- bartochm
- Zaprawiony W Bojach
Tomeck pisze:A co, był jakiś większy opad asteroid?!azposzlyiskry pisze:tylko raz pogoda pozwoliła mi wyjść w nich na trening.
pzdr T
" nie ma złej pogody są tylko słabe charaktery" :P
A tak na serio:
Może za zimno

-
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnio po godzinnym biegu w deszczu "ledwo dzwiglem" ciuchy wkładając do pralki. To kolejny powód do zakładania mało - mało ciuchów mało nasiaknie.Arek pisze:Eee tam. Ekstremalne warunki są fajne. Niedawno biegłem w burzy i takim deszczu, że spodenki mogłem wyciskać.
pzdr T