Zaświadczenie lekarskie in English

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Rhoman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, mam pytanie dotyczące zaświadczenia lekarskiego w jęz. ang. W grudniu startuję w maratonie w Lizbonie, a z informacji na stronie internetowej wynika, że traktują sprawę poważnie. Do tej pory startując za granicą nigdy nie trułem sobie tym głowy, zazwyczaj trzeba było podpisać stosowne oświadczenie i było po sprawie. W każdym razie, na wszelki wypadek chciałem się upewnić. Może ktoś z was startował w Lisbonie albo załatwiał sobie tego typy zaświadczenie.
Dodam tylko, że mieszkam w warszawie.
Rhoman
PKO
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Być może coś wie na ten temat firma, MARATHON  TRAVEL  POLAND, która  organizuje tam wyjazd. Domyślam się, że nie jesteś jej klientem ale chyba takiej podstawowej informacji to udzieliliby każdemu.
Kliknij tutaj a znajdziesz namiary.

(Edited by outsider at 4:54 pm on Nov. 14, 2005)
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Spacerowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja nie miałem z tym żadnych problemów postępując w następujący sposób. Ze strony organizatora zagranicznych zawodów wydrukowałem wzorzec takiego zaświadczenia i dałem lekarzowi sportowemu do podpisu.
Jeżeli akurat ten organizator, gdzie chcesz startować takiego wzoru nie udostępnia na www to wejdź na stronę innych zawodów tego samego rodzaju, a pewnie znajdziesz.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ