![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Moderator: infernal
Teraz jeszcze nie bardzo dam rade, ale powoli bede musiał się ogarnąć i rzeczywiście Go pogonićAreq pisze:Debiut w roli zająca masz już za sobą, teraz wracaj do formy i goń Sosika
Wojtku trzymam za to mocno kciuki - bo chętnie kiedyś bym znów razem poleciał jakieś zawodypanucci10 pisze:Teraz jeszcze nie bardzo dam rade, ale powoli bede musiał się ogarnąć i rzeczywiście Go pogonićAreq pisze:Debiut w roli zająca masz już za sobą, teraz wracaj do formy i goń Sosika
Dzieki, teraz czasu mam jak na lekarstwo ale oczywiście nie żałuje bo ta mała istotka jak puści do mnie uśmiech to mnie zwala z nógacer pisze:Gratki za synka!i do zobaczenia na CM..... choć już dowiedziałem się, że zawsze na zawody przybywasz na ....minutę przed biegiem
a co będzie 24 kwietnia, przecież imieniny masz 23...panucci10 pisze:24 kwietnia będe mądrzejszy co do TM, więc jeszcze pare tyg zostało na dopracowanie tego i owegoheh
no właśnie, 23 się schleje i na zmęczeniu 24-tego TM zrobieGlonson pisze:a co będzie 24 kwietnia, przecież imieniny masz 23...