Komentarz do artykułu Cichocka, Demczyszak i Grycko mistrzami Polski w przełajach

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Frekwencja makabryczna. Coraz mniej biegaczy.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj było sporo biegów komercyjnych ;) Frekwencja i poziom nie taki zły. :hahaha:
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No tak, na biegach masowych było super, nawet tutaj to opisaliśmy: http://bieganie.pl/?show=1&cat=10&id=8622
hary061988
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ile było do wygrania ? 200 zł ? i do przejechania niejednokrotnie kilkaset kilometrów - przecież to są dorośli ludzie a nagrody jak w konkursie historycznym w gimnazjum - szacunek dla tych co tam byli i walczyli ale apel do organizatorów - szanujcie ich też
hucek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

hary061988 pisze:ile było do wygrania ? 200 zł ? i do przejechania niejednokrotnie kilkaset kilometrów - przecież to są dorośli ludzie a nagrody jak w konkursie historycznym w gimnazjum - szacunek dla tych co tam byli i walczyli ale apel do organizatorów - szanujcie ich też
Drogi Panie hary (choć generalnie nie lubię rozmawiać z anonimami)! Zacznijmy od tego, że nagrody nie wynosiły 200 zł, tylko nieco więcej, a zawodnicy i tak byli zdziwieni, że je otrzymują.
Po drugie - ani Związek, ani Ministerstwo nie dały kompletnie żadnych pieniędzy na organizację tej imprezy. My zorganizowaliśmy ją społecznie, rękom ponad 100 wolontariuszy i apeluję do Pana, aby to nas Pan szanował. A przynajmniej naszą pracę!
Mogliśmy nie robić MP, skoncentrować się, jak co roku na biegu otwartym (tak a propos, szkoda, że redakcja nie zauważyła, że w Żaganiu w tym czasie był także bieg otwarty na 10 km z 489 osobami na mecie), w którym uczestnicy płacą za start i walczą o nagrody.

Panie hary może pan hejtować w kolejnych postach, ale niech Pan się pochwali ile imprez w życiu zorganizował, bez potężnych sponsorów. Bo my w tym roku, mając problem ze sponsorami, ogłosiliśmy zbiórkę wśród ludzi, którzy przelewali nam pieniądze na konto, by Cross wyglądał jak należy. O tym już pan nie pomyśli.
Mnie może Pan nie szanować, ale domagam się szacunku dla Wolontariuszy i ludzi, którzy wpłacali własne pieniądze, aby impreza się udało.
Co więcej od zawodników - zarówno zawodowców, jak i amatorów - nie usłyszałem złego słowa o Crossie...

Ze sportowym pozdrowieniem!
Tomasz Hucał
Dyrektor Crossu Żagańskiego
(społecznie + sponsor)
darekc1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Startowalem w biegu otwartym a do Żagania pojechalem wczesniej by zobaczyc rywalizacje w MP . Zawodnicy na mecie chwalili organizatorów za przygotowanie trasy , a frekwencja no cóż jezeli związek nie daje kasy to wybaczcie skąd ma ją wziąć organizator takich imprez. A tak na marginesie otoczka calej imprezy super i brawa dla organizatorów .
Awatar użytkownika
adam1adam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:10
Życiówka w maratonie: 2:32:24

Nieprzeczytany post

Hucek przepraszam przegladam tu powazne
forum i w.s po co ! odnpsisz sie do
opini Harego -to jego zdanie!

Startpwlem w Zaganiu i dziwie sie tyllo
czemu taka mala frekwencja.
Pozdrowienia dla wszystkich sympatykow
sztuki biegania.
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Taka drobna podpowiedz odnosnie "newsa".

Pierwszy paragraf zawsze powinien zawierac 3xw "when, where, why".
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
hary061988
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

nie jestem hejterem - nie było napisane w tekście a może nie zauważyłem że organizatorem jest ktoś z poza pzla- zawsze doceniam trud organizatorów - bardziej mi chodziło o to że pzla skapi grosza - i tak jak pisze w żadnym względzie nie miałem na myśli organizatorów tych konkretnych zawodów a tylko wyłącznie PZLA- jeżeli kogoś uraziłem to mój błąd że dokładnie nie określiłem a może zbyt pochopnie pomyślałem że każdy czytający domyśli się że chodzi tylko i wyłącznie o pzla.
ODPOWIEDZ