Gratulacje za wynik, mnie się też udało nabiegać z nawiązką to co chciałem

Moderator: infernal
Dokładnie tak, Wojtek leciał za mną i mnie cały czas popychałkasia41 pisze:U Wojtka widać moc ale gorzej z pannucim
Chód nie chód, bieg nie bieg, ważne że sprawdzałem się w roli zajcawigi pisze:Na powyższym zdjęciu Panucci wygląda jak chodziarz, a Glonson frunie sobie lekko.
Każdy ma takiego "Michała" na jakiego sobie zasłużyroberturbanski pisze:Gratulacje! :uuusmiech: (też bym chciał takiego Michała)
Toś mnie teraz podsumowałGlonson pisze:Każdy ma takiego "Michała" na jakiego sobie zasłużyroberturbanski pisze:Gratulacje! :uuusmiech: (też bym chciał takiego Michała)
A ty pobiegłeś szybciej niż planowałeś... to też cenna umiejętnośćsosik pisze:Wielkie gratulacje - pobiegłeś na tyle ile planowałeś - świetna ocena swoich możliwości ( tego zazdroszczę ).
Nie marudź tylko goń...mclakiewicz pisze:Gratuluję, teraz to mi już będzie ciężko Cię dogonić.
Kaśka. Ty jak odpalisz rakiety po tym swoim morderczym treningu (jeśli dożyjeszkatekate pisze:i mi![]()
Nie zrobimy bo....Jaca_CH pisze:Kurde.... ja nie poznałem ale mam nadzieję, ż nadrobimy to na Cracovii
Gratulacje za wynik, mnie się też udało nabiegać z nawiązką to co chciałem