Moderator: beata
Bardzo ładnie. Niestety nie udało się pokibicować bo znajomi wyciągneli do kina na Zwierzogród.ASK pisze:Jestem bardzo szczęśliwa, 52:36. Szybciej sie nie dalo. Caly bieg rowno, z wyjatkiem pierwszego i ostatniego km, ktore byly szybciej. Pod koniec ledwo dyszalam.
No nie wiem kto kogo będzie ciągnąłASK pisze:Kojer, bede probowac, ale nie wiem, czy 2 h wyjdzie. Jednak trasa wymagajaca. Mozemy biec razem, pociagniesz mnie
Wypluj te słowa. Z ITBSem można się naprawdę długo męczyć.ASK pisze:Mam nadzieje, ze to tylko itbs
To ja po wczorajszym treningu wiemASK pisze:No nie wiem. Pare godzin po biegu zaczelo mnie bolec kolano. Boli caly czas, takze w bezruchu. Od strony zewnetrznej, troche z przodu i z tyłu. Mam umowionego fizjoterapeute na srode. Mam nadzieje, ze to tylko itbs
ASK, ja mam rozwaloną łękotkę, i prawie o tym nie pamiętam - raczej nie boliASK pisze:Maly, itbs to mi wraca jak bumerang od 11 latWystarczy i mnie rozmasowac i kilka dni odpoczac. Gorzej jakby to były awarie lekotki, bo to już powazniejsza sprawa.