Memoriał Jerzego Chromika
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W najbliższą sobotę, tj. 9 października - godz. 11.00 startuje już XVI Memoriał Jerzego Chromika. Bieg w Mysłowicach zawsze był wzorowo zorganizowany (po biegu można coś zjeść i wykąpać się w ciepłej wodzie pod prysznicem), więc ..... zachęcam do startu na dystansie 15 km.
Niestety jest to jeden z nielicznych biegów ulicznych (w lecie zostaje tradycyjnie Jaworzno) na Śląsku.
Niestety jest to jeden z nielicznych biegów ulicznych (w lecie zostaje tradycyjnie Jaworzno) na Śląsku.
MOŻNA WIELE - TRZEBA TYLKO BARDZO CHCIEĆ
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Bohdan -masz na myśli "na dystansie 15km"Quote: from Bohdan on 12:45 pm on Oct. 7, 2004
Bieg jest faktycznie dobrze zorganizowany i żałuję, że w tym roku go nie zaliczę. Będzie za to mój tata.
Życzę udanej imprezy i dobrych wyników!
Matka, żona i biegaczka
-
- Dyskutant
wszyscy tak zachwalaja bieg to ja musze oczywiscie na przekor powiedziec co mi sie nie podobalo
nie podobalo mi sie ze nie bylo wczesniej informacji dla zwyklych ludzi ze droga bedzie zablokowana (a moze byla tylko ze przekazana w zly sposob - w kazdym badz razie ludzie nie wiedzieli) - widzialem jak ludzie mieli pretensje do policjantow ze musza czekac godzine - zacytuje wypowiedz jednego kierowcy "co ja mam czekac godzine albo poltora a oni sobie beda lotac - jak sobie chca polotac to niech sobie po polu polotaja" - nie bylo mi wtedy milo

-
- Dyskutant
ULA OTO DETALE: Ęla Ch. znana już biegaczka, łowczyni nagród rozegrała bieg doskonale taktycznie. Na początku biegliśmy razem, pewnie z przyzwyczajenia do zająców. Później zrezygnowała z mojego towarzystwa i upatrzyła sobie jak się później okazało skuteczniejszego pace makera. Przyczaiła się i na końcówce zgrzała też zajączka. W efekcie zajęła II mejsce w kategorii. Żałuj Ula, że Ciebie nie było.
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Ela, gratuluję
Zmieniasz zające jak rękawiczki 
Żałuję bardzo, że nie pobiegłam.
DM, ja słyszałam okropny komentarz w Piekarach z ust taksówkarza skierowany do jednego ze starszych biegaczy, było mi przykro.

Żałuję bardzo, że nie pobiegłam.
DM, ja słyszałam okropny komentarz w Piekarach z ust taksówkarza skierowany do jednego ze starszych biegaczy, było mi przykro.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe