Polar M400
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jakie korzyści płyną z używania pulsometrem? Dokładność statystyk?
-
- Zaprawiony W Bojach
poczytaj do czego używa sie pulsometru, dla mnie to wskaźnik progresu, degrasu lub przetrenowania
-
- Rozgrzewający Się
Statystyki z danego treningu zapisują się na platformie Polar. Czy jest możliwość połączenia zegarka z takimi aplikacjami jak Endomondo, Sport tracker, Strava?
kolego na razie nic nie kupuj bo poziom twej świadomości i wiedzy w tym temacie jest katastrofalny. Rzeczy kupuje się według potrzeb a ty nie wiesz czego chcesz - wioślarzu.garnuch1982 pisze:Jetem początkowym użytkownikiem tego fora. Mam takie pytanie gdzie znajdę listę dyscyplin sportowych obsługujących ten zegarek?, szczególnie mnie interesuje, rower, wioślarz, pływanie i bieganie. Dla osoby trenującej tylko amatorsko dla kondycji ten zegarek będzie idealnym produktem? kupować zegarek z pulsometrem czy bez?
-
- Rozgrzewający Się
Dlatego właśnie zadaje pytania ale widzę kolego , że z takim profesjonalnym zawodnikiem, który startuje w multi maratonach nie mam o czym rozmawiać. Pozostałym użytkownikom którzy udzielili mi pomocy dziękuje. A tak ogólnie i to już wcześniej planowałem kupno zegarkaVO2max pisze:kolego na razie nic nie kupuj bo poziom twej świadomości i wiedzy w tym temacie jest katastrofalny. Rzeczy kupuje się według potrzeb a ty nie wiesz czego chcesz - wioślarzu.garnuch1982 pisze:Jetem początkowym użytkownikiem tego fora. Mam takie pytanie gdzie znajdę listę dyscyplin sportowych obsługujących ten zegarek?, szczególnie mnie interesuje, rower, wioślarz, pływanie i bieganie. Dla osoby trenującej tylko amatorsko dla kondycji ten zegarek będzie idealnym produktem? kupować zegarek z pulsometrem czy bez?
- whitemamba
- Zaprawiony W Bojach
co to multi maraton?
Trzeba mieć multisporta z firmy żeby się zapisać?
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
-
- Rozgrzewający Się
Według etymologi z języka łacińskiego słowo multi oznacza wielewhitemamba pisze:co to multi maraton?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Można połączyć się automatycznie z kontem na Strava. Do pozostałych aplikacji trzeba przerzucać treningi ręcznie poprzez eksport sesji treningowej i następnie import lub automatycznie poprzez skorzystanie z aplikacji SyncMyTracks.garnuch1982 pisze:Statystyki z danego treningu zapisują się na platformie Polar. Czy jest możliwość połączenia zegarka z takimi aplikacjami jak Endomondo, Sport tracker, Strava?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:32
Cały, może nie ale często przesunięcie jest. Do tego okrojona trasa lub zgubienie sygnału GPS.dyga pisze:Zdarza Wam się coś takiego? Cały trening przesunięty względem mapy?
Kiedyś stosowałem zasadę, że po załączeniu zegarka czekałem 2 minuty od znalezienia sygnału by złapał więcej satelit i problemów nie było. Ostatnimi czasy to zlewam i mam różne kwiatki ale nie są bardzo uciążliwe.
Kto z was kalibrował sensor biegowy? Jak to się odbywa?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Czy przytrafilo sie komus z Was, ze zegarek przestal liczyc aktywnosc dzienna? Wczoraj zegarek stanal na 12% i nic nie zlicza. Nawet treningu biegowego nie wlicza do dziennej aktywnosci.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Zresetowalem, zaczelo dzialac
-
- Rozgrzewający Się
hej. czy ktokolwiek z użytkowników tego zegarka korzysta z niego podczas jazdy na rowerze? czy nadaje się do tej dyscypliny. czy może jednak lepiej kupić inny model? Nadmieniam , że ćwiczę amatorsko.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:44
Ja korzystam, co za różnica czy rower czy bieganie, przecież GPS jest ten sam. Na rowerze może nawet precyzyjniejszy, bo wg moich obserwacji GPS dokładniej trasuje przy wyższych prędkościach. Ale to może tylko moje złudzenie.