szukam maratonu na wiosne
- caryca
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
no wlasnie... wysylam zgloszenie do Londynu, ale jak wiadomo tam jest ciezko dostac miesce
no i szukam jakiejs alternatywy na wrazie czego. W londynie bieg bedzie 19tgo kwietnia wiec cos w okolicach tego terminu. Jak macie jakies pomysly na fajny maraton- nie gorzysty i nie upalny jak w atenach
- to poradzcie
a i jeszcze fajnie by bylo jak w styczniu by sie mozna bylo na niego zapisac 
- caryca
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
a czy to nie jest w swieta? bo tak mi sie wydaje ze jest... to odpada bo rodzina powiesi ....
- caryca
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
strona jest nie aktualna...zapomnialam sprawdzic rok.....ciekawe kiedy bedzie za rok, chociaz koniec kwietnia nie jest dobry- za duzo pylkow 
- caryca
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
hmmm, tam trzeba miec swistek od lekarza...o qurcze wybredna jestem
a r'dam odpada bo bieglam, rzym chyba juz bedzie za cieply......Ktos pamieta gdzie kledzik z joy biegli? to tez w kwietniu bylo- notabene tego samego dnia co r'dam;) o jest pewnie jeszcze debno? czy trasa tam jest ok? bo podbiegac nie chce bo mi sie znowu kontuzja odnowi....
- Firerunner
- Rozgrzewający Się

Joycat i Kledzik biegali w Zurichu. Poczytaj sobie na stronie http://www.sbbp.pl/ o ich starcie. A to adres strony maratonu w Zurichu: http://www.zurichmarathon.com/ - 3 kwietnia 2005 r.
Ja jeśli już zdecyduję się w końcu zadebiutować, to dopiero na jesieni za rok. Pozdrawiam
Ja jeśli już zdecyduję się w końcu zadebiutować, to dopiero na jesieni za rok. Pozdrawiam
Don't walk if you can run!!!