IX Międzynarodowy Tyski Bieg Uliczny
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
18 września (sobota) w Tychach odbędzie się IX Międzynarodowy Tyski Bieg Uliczny.18 września (sobota) w Tychach odbędzie się IX Międzynarodowy Tyski Bieg Uliczny.
Organizatorami są Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Tychach oraz Urząd Miasta Tychy współorganizatorzy to Komenda Miejska Policji w Tychach, Miejski Zarząd Ulic i Mostów oraz Straż Miejska.
Start, Meta oraz Biuro zawodów będą przy al. Niepodległości na placu przed Urzędem Miasta Tychy. Otwarcie imprezy nastąpi o godzinie 13.30.
Bieg zostanie rozegrany w kategoriach wiekowych i na różnych dystansach(od 100 m do 12 km).
Przyjmowanie zgłoszeń w godzinach od 11.00-13.00.
Uczestnikiem może stać się każdy kto ma aktualne badania lekarskie zezwalające na udział w biegu oraz uiści opłatę startową.
W biegu głównym nagrody czekają na najlepszych oraz na najstarszego uczestnika. (Skopiowane ze str. internet. UM Tychy).
Organizatorami są Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Tychach oraz Urząd Miasta Tychy współorganizatorzy to Komenda Miejska Policji w Tychach, Miejski Zarząd Ulic i Mostów oraz Straż Miejska.
Start, Meta oraz Biuro zawodów będą przy al. Niepodległości na placu przed Urzędem Miasta Tychy. Otwarcie imprezy nastąpi o godzinie 13.30.
Bieg zostanie rozegrany w kategoriach wiekowych i na różnych dystansach(od 100 m do 12 km).
Przyjmowanie zgłoszeń w godzinach od 11.00-13.00.
Uczestnikiem może stać się każdy kto ma aktualne badania lekarskie zezwalające na udział w biegu oraz uiści opłatę startową.
W biegu głównym nagrody czekają na najlepszych oraz na najstarszego uczestnika. (Skopiowane ze str. internet. UM Tychy).
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Kibicowanie jest łatwiejsze, niż bieganie 
Też bardzo żałuję, że nie wystartuję. I znajomi zawiedzeni, bo się przygotowali do kibicowania.

Też bardzo żałuję, że nie wystartuję. I znajomi zawiedzeni, bo się przygotowali do kibicowania.
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Co łatwiejsze, to łatwiejsze, ale co jest przyjemniejsze??? 
Ja planuję się stawić na biegu w Tychach.

Ja planuję się stawić na biegu w Tychach.
Matka, żona i biegaczka
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Ale Wam zazdroszczę. Może wystartuję 19.09 (niedziela) w Tomaszowie Maz., jest tam bieg na 10 km. I w zeszłym roku startowały tylko dwie kobiety na 110 mężczyzn (poprawię statystykę 

-
- Wyga
Witam!!
Czy badania lekarskie sa niezbedne zeby wziac udzial w zawodach, a jesli tak to czy wystarczy zwykle zaswiadczenie od lekarza rodzinnego?
Czy badania lekarskie sa niezbedne zeby wziac udzial w zawodach, a jesli tak to czy wystarczy zwykle zaswiadczenie od lekarza rodzinnego?
"Best runner leaves no tracks" - Tao Te Ching
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
W zeszlym roku w Tychach nie sprawdzano zadnych zaswiadczen. Niczego nie sprawdzano. Sadze, ze tak bedzie i za tydzien.
Sam bieg bardzo fajny, trasa dosyc niekonwencjonalna.
W ubieglym roku w dzien tyskiego biegu nagle zrobil sie potworny upal po kilku tygodniach chlodu. I to mnie pokonalo. W tym roku jestem przygotowany na wszystko
Sam bieg bardzo fajny, trasa dosyc niekonwencjonalna.
W ubieglym roku w dzien tyskiego biegu nagle zrobil sie potworny upal po kilku tygodniach chlodu. I to mnie pokonalo. W tym roku jestem przygotowany na wszystko

Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- Cotton
- Wyga
Zastanawiam się, czy nie przejechać się na bieg i do Tych i do Knurowa. Mam jednak wątpliwości, bo nigdy nie biegłem 2 biegów dzień po dniu. Poza tym dopiero zacynam biegać po długiej przerwie. A w piątek mam kwalifikacje na 1500m
Ale zobaczę jeszcze

Stworzony by biec
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
W pogoni za swoim dniem... [b][url]biegajznami.pl[/url][/b]
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Tychy naprawdę są ciekawe. Chyba nie ma nigdzie tak długich prostych - biegnie się w zasadzie tylko po prostych, oddalonych od siebie o 10 metrów, z dwoma ciasnymi nawrotami. W jedną stronę lekko pod górkę, w drugą lekko w dół. Trasa jest przez to kompaktowa, kontrolowalna, gromadzi sporo ludzi, łatwo sobie samemu zorganizować punkty wspomagania - jeśli 12 km uważa się za długi dystans i nie biegnie na pełny palnik 

Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Są gdzieś w sieci wyniki z Tychów?
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero