![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jeśli są wśród nas zwolennicy jego metody to proszę o Wasze opinie a ja ze swej strony zapewniam, że będę dokumentował moje postępy w jej wdrażaniu.
Pozdrawiam serdecznie
Przez ponad 500 dni nie zjadłem nic słodzonego (tzn. żadnych ciastek, cukierków, lodów, itp.). Jadłem w tym czasie m. in. owoce i piłem mleko do kawy, więc nie było to takie "super clean".Adam Klein pisze:Dzień to dla mnie dużo.
To kawał czasu ! Czyli samo porzucenie cukru nic nie dało.Bacio pisze:Zarzuciłem plan po 500 dniach,
A jakich efektów się spodziewałeś? Utrata wagi czy coś zupełnie innego?Bacio pisze:Zarzuciłem plan po 500 dniach, bo nie przyniósł spodziewanych efektów.
Liczyłem, że rezygnacja z cukru/słodyczy + trening pod maraton dadzą znaczącą utratę tkanki tłuszczowejharlan pisze:A jakich efektów się spodziewałeś? Utrata wagi czy coś zupełnie innego?Bacio pisze:Zarzuciłem plan po 500 dniach, bo nie przyniósł spodziewanych efektów.
Ja mam podobnie jak Adam, jeden dzień ciężko a co dopiero dwa... dniA gdzie 2 tygodnie takich katuszy, bo o Twoich 500 dniach to nawet nie chce próbować myśleć. Szacun