Polar M400
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
tylko dźwiękiem, w v800 również vibracją
-
- Rozgrzewający Się
Witam
Chce kupic pierwszy zegarek do biegania i myślałem własnie Polarze , czy z tym zegarkiem będę mógł spokojnie trenować?Przygotowywac sie do maratonow?Nie znam sie kompletnie na tego typu sprzecie.Drozszy sprzet jest lepszy?warto dolozyc do czegos lepszego?pozdrawiam
Chce kupic pierwszy zegarek do biegania i myślałem własnie Polarze , czy z tym zegarkiem będę mógł spokojnie trenować?Przygotowywac sie do maratonow?Nie znam sie kompletnie na tego typu sprzecie.Drozszy sprzet jest lepszy?warto dolozyc do czegos lepszego?pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
tylko bieganie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
To ten zegarek zrobi z Ciebie dzika. A tak naprawdę to sukces w bieganiu zależy od tego jak będziesz trenował a nie co będziesz nosił na ręce.KowalQ pisze:Tak , tylko bieganiepuchatek391 pisze:tylko bieganie?
-
- Rozgrzewający Się
A ja mam pytanie odnośnie mierzenia swojego tętna spoczynkowego. Wstaję rano i chcę sobie zmierzyć HR, zakładam oczywiście sensor, ale pytanie czy coś nastawiam w zegarku - w jakiś trening muszę wejść czy jest funkcja tętno? Bo wiem, że w starym modelu (bodajże FT1) sprawa była prosta - od razu tętno wyskakiwało na wyświetlaczu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Nie ma funkcji tętno. Musisz wybrać z listy jakiś trening z pomiarem tętna np bieganie. Nie trzeba uruchamiać treningu, wystarczy że zatrzymasz się w momencie wyszukiwania sygnału GPS, tętno już Ci wyskoczy. Ewentualnie jakiś trening bez pomiaru GPS ale z pomiarem tętna, nie wiem co masz ustawione w zegarku.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 49:53
Hej,
dostałem ostatnio powerbank. Ma on dwa wyjścia do ładowania urządzeń - 1A lub 2,1A. Którym jest lepiej ładować Polara M400?
Nie chciałbym negatywnie wpłynąć na żywotność baterii - wprost przeciwnie
Pozdrawiam.
dostałem ostatnio powerbank. Ma on dwa wyjścia do ładowania urządzeń - 1A lub 2,1A. Którym jest lepiej ładować Polara M400?
Nie chciałbym negatywnie wpłynąć na żywotność baterii - wprost przeciwnie

Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Dzis z rana o 3h35 wybieganie 1h18 i brak RI. Wie ktos dlaczego?
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- czach
- Dyskutant
- Kontakt:
Za wcześnie. 
Sprawdź, czy nie zostały spełnione warunki opisane tutaj: http://www.polar.com/en/support/tips/Ru ... egory=tips
Tak w ogóle to ten RI to taka loteria: kilka razy specjalnie zmieniałem trasę tak aby nie było żadnych świateł i abym nie zatrzymywał się i RI nie był policzony a był policzony na trasie, gdy zatrzymywałem się kilka razy.

Sprawdź, czy nie zostały spełnione warunki opisane tutaj: http://www.polar.com/en/support/tips/Ru ... egory=tips
Tak w ogóle to ten RI to taka loteria: kilka razy specjalnie zmieniałem trasę tak aby nie było żadnych świateł i abym nie zatrzymywał się i RI nie był policzony a był policzony na trasie, gdy zatrzymywałem się kilka razy.
--
Marcin Trzaska /czach/
Marcin Trzaska /czach/