Garmin Fenix 3/3HR

kolunio
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Panowie a używa ktoś może szkła hartowanego na wyświetlaczu z modelu motorola 360? Słyszałem ze rozmiarowo pasuje. Niestety do fenix są tylko folie...
PKO
Bosman.Zorz
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja mam naklejoną folię do moto 360 i jest ok (mam wersję grey)
.
Awatar użytkownika
kuczi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:20
Życiówka w maratonie: 3:30:12
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wczoraj zegarek znów dodał sam sobie na Garmin Connect aktywności. Około 10 o dziwnych parametrach. W dodatku dowiedziałem się że mam quatix'a :bum:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
MikeSpy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46
Życiówka w maratonie: 4

Nieprzeczytany post

muhahah ale jaja :) zaraz zobacze co F3 ktorego mam pod reką :)

Edit: nie ma aktywnosci-duchów ale battery drain z 80% do 9 w ciagu jednego dnia...
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
kolunio
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Bosman.Zorz pisze:Ja mam naklejoną folię do moto 360 i jest ok (mam wersję grey)
A jaki rozmiar kupiłeś 42 czy 46 mm? Bo widzę ze moto występuje w 2 rozmiarach.
Bosman.Zorz
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kupowałem rok temu i wtedy być może nie było takiego rozróżnienia. Sama folia ma ok 38 mm średnicy.

Ja nie inwestowałem w szkło tylko kupiłem tanią folię (4 sztuki w komplecie). Zegarek miałem wymieniany, więc zapas był jak znalazł.
.
Maario78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:10
Życiówka w maratonie: 3:08

Nieprzeczytany post

Czy fenix 3 tak jak 630 ma zaawansowane opcje biegu typu odchylenia pionowe, poziome czy kontakt z podłożem itd?
kolunio
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tak
Awatar użytkownika
anatom
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44.52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Maario78 pisze:Czy fenix 3 tak jak 630 ma zaawansowane opcje biegu typu odchylenia pionowe, poziome czy kontakt z podłożem itd?
obecnie F3 jest chyba na najzyzszej półce, ma to wszystko co 630 i jeszcze wiecej :ble: :ble: :ble:
masz oczko wodne? Jeśli tak to dołącz do nas :) :)
https://www.facebook.com/groups/oczkomaniacy
rolo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 43:26
Życiówka w maratonie: 3:32:15

Nieprzeczytany post

Drodzy, pomóżcie :) Chcę go kupić ale..
Początkowo napaliłem się na F3 jak szczerbaty na suchary, bo piękny, mądry i kolorowy:) Przemawia do mnie mnogość opcji no i jak dla mnie obłędny wygląd, a że w tym roku biegnę Rzeźnika, to jest dobry powód do zakupu. Generalnie byłem już zdecydowany, ale ciągle niepokoi mnie poruszany na polskich i zagranicznych forach brak dokładności GPS. Jak by nie było jest to podstawowa funkcja zegarka treningowego i jeśli mam wybecelować ~2,5k za zegarek, który zaniża/ zawyża odległość tudzież wskazuje, że biegnę po wodzie to sorry, ale odpuszczam. Przebrnąłem przez większą część tego wątku jak również poczytałem anglojęzyczne fora i szczerze zgłupiałem. Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że niektórzy są "zadowoleni na siłę". Jak to jest z tym GPSem po kolejnych aktualizacjach? Jeśli rzeczywiście są takie problemy to przeboleję marny design chyba kupię starego poczciwego 310xt, którego wszyscy chwalą pod tym względem. Jest też opcja 910xt za 999zł w Media Markt albo 920xt za `1,5k w decathlonie. Jeśli o te zegarki chodzi, to nie natknąłem się na negatywne opinie dotyczące pomiaru odległości i rysowania śladu. Jak aktualnie wygląda sytuacja?
Z góry dzięki
blas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie kupuj.
Jeśli przeczesałeś polskie i zagraniczne fora i nadal nie wiesz, a 2.5k piechotą nie chodzi, to nie kupuj.
Oczywiście możesz kupić i odesłać w ciągu 14dni, prawda?
rolo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

blas pisze:Nie kupuj.
Jeśli przeczesałeś polskie i zagraniczne fora i nadal nie wiesz, a 2.5k piechotą nie chodzi, to nie kupuj.
Oczywiście możesz kupić i odesłać w ciągu 14dni, prawda?
Pytanie dotyczyło aktualnej dokładności gps po kolejnych aktualizacjach, a nie kwestii czy kupić. Nie zrozumiałeś pytania :)
qzder
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47,30

Nieprzeczytany post

Mnie dokładność Fenixa 3 obecnie pasuję. Wcześniej miałem 310xt, Fenixa 2 (trzy razy wymieniany ze względu na dokładność gps) i moim zdaniem Fenix 3 nie jest zły. Każdy zegarek będzie miał swoje humory. Mogę Ci pokazać zapis z wczorajszego treningu mojego brata, który biega z 310xt i zapis woła o pomstę do nieba.

Pytanie czy chcesz wydawać aż tyle pieniędzy na coś co zrobi równie dobrze model za parę stówek.
system70
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mi cos slabo rysuje w atkual 6,50 szczegolnie jak ustawilem zapisywanie 1 sek Ale juz mam akual 6,8 o zobaczymy jak bedzie Normalnie biegam w parku ale ostatnio pobiegalem troche po ulicach I bardzo slabo to wyglada na skrzyzowaniach biegne po dachac domu Ktos pisal ze jemu pokazuje po ktorej stronie ulicy biegnie Mi pokazalo ze biegne po budynkach :lalala:
rolo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Póki co biegam ze starym Samsungiem Galaxy S2 i w endomondo jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żebym biegł po budynkach, no może prawie nigdy :) Owszem ścina zakręty, ale jeśli mam mieć to samo na sprzęcie za 2,5k to coś jest nie halo:/ Warunkiem jest też długie trzymanie na baterii (ultra), dlatego te "zwykłe" zegarki biegowe nie wchodzą w grę.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ