Cud nad Wisłą

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
madach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Janek,
gratuluję wyniku. Ja też tak bym chciał :)
Widzę, że jeszcze dużo pracy przede mną ale nie zamierzam się poddać ;)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
PKO
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

RobertD i Madach - dzięki, ale nie przesadzajcie. Jakbyście byli to pewnie byście mi dołożyli.

Ale przynajmniej, Madach, wiesz że Ty też zwróciłeś się do fachowca :). Będziemy mieli chyba okazję się zmierzyć w sobotę na Młocinach, prawda? Zawsze mi trochę dokładałeś, może tym razem mnie się uda?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from stonoga on 2:30 pm on Aug. 17, 2004
W wyścigu kolarskim Dookoła Mazowsza gdy peleton dogonił czekającą pod opuszczonym szlabanem ucieczkę to sędziowie po podniesieniu szlabanu najpierw puścili ucieczkę a dopiero po pewnym czasie peleton. Może i tutaj też tak powinno być.
Czyżby znowu byl problem ze szlabanem? Rok temu na mecie przy stoliku sędziowskim przegrałem z zawodnikami, którzy stali przy szlabanie, a których wyprzedziłem na finiszu. Powinno się to jakoś załatwić inaczej np. poinformować zawodników o której zamykany jest szlaban i jak traktuje się przymusowy postój.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ