Tyle, że czasem to się kończy masakrami.wojtek pisze:W Stanach kazdy moze wejsc na tereny przyszkolne
To miejsce istnieje naprawdę: Lekkoatletyczne eksploratorium
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Super obiekt. Ale tej dziury w środku nie rozumie.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po co szukać dziury w całym? Wyluzuj.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Pewnie ta dziura wyszła jako konsekwencja małych okręgów. Tak małych już nie potrzebowali ale chcieli żeby to wyglądało spójnie i wizualnie atrakcyjnie i tak to zaprojektowali, nawet jeśli to nie ma sensu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja nie wiem czy to ma sens czy nie, ale chciałem sie dowiedzieć po co ona tam jest, bo nie rozumie. Do latania w kolko? Ale po co?Adam Klein pisze:Pewnie ta dziura wyszła jako konsekwencja małych okręgów. Tak małych już nie potrzebowali ale chcieli żeby to wyglądało spójnie i wizualnie atrakcyjnie i tak to zaprojektowali, nawet jeśli to nie ma sensu.
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Z artykułu:
"Z tego chociażby powodu w centrum stadionu zobaczysz te okręgi, które służą im do badań jakichś spraw związanych z przeciążeniami przy bieganiu po okręgu."
Wygląda na to, że ONI, tam w dziurze, robią eksperymenty na ludziach!
"Z tego chociażby powodu w centrum stadionu zobaczysz te okręgi, które służą im do badań jakichś spraw związanych z przeciążeniami przy bieganiu po okręgu."
Wygląda na to, że ONI, tam w dziurze, robią eksperymenty na ludziach!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
W dziurze to raczej nie, ale na tych większych okręgach.
Rolli, kaman, ludzie maja rożne pomysły. Nie wszystko musi być stricte funkcjonalne tylko dlatego, że jest zrobione z tartanu.
Rolli, kaman, ludzie maja rożne pomysły. Nie wszystko musi być stricte funkcjonalne tylko dlatego, że jest zrobione z tartanu.
-
- Zaprawiony W Bojach
KrzysiekJ pisze: Wygląda na to, że ONI, tam w dziurze, robią eksperymenty na ludziach!
To straszne!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Ta dziura może być równie po to aby rodzic który przyjdzie sobie pobiegać zostawił tam swoją pociechę. Dla małego dziecka taka dziura to może być niezła frajda. Każdy w dzieciństwie chciałby mieć taką swoją "bazę" pod ziemią
ale jaja mieszkam niedaleko a nie wiedzialem, ze w Odense jest taki obiekt Odwiedze ten obiekt w najblizszym czasie i moze zaczne tam reguralnie trenowac. He he he he ale jaja
W Danii sa tez dosc popularne roznego rodzaju trasy z miejscami i urzadzeniami do cwiczen, czesto sa takie zewnetrzne "polowe silownie". Ja mieszkam w malym miasteczku ok 2-3 tys mieszkańców i jest tutaj jak ostatnio policzyłem 5-6 boisk z bieżniami: piaskowe, asfaltowe.
W Danii sa tez dosc popularne roznego rodzaju trasy z miejscami i urzadzeniami do cwiczen, czesto sa takie zewnetrzne "polowe silownie". Ja mieszkam w malym miasteczku ok 2-3 tys mieszkańców i jest tutaj jak ostatnio policzyłem 5-6 boisk z bieżniami: piaskowe, asfaltowe.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No widzisz Bieganie.pl ma zasięg międzynarodowy Jak tam dotrzesz to zrób sobie jakąś fotkę i przyślijrufuz pisze:ale jaja mieszkam niedaleko a nie wiedzialem, ze w Odense jest taki obiekt
no szkoda, ze przeczytalem ten artykul dopiero przed paroma minutami bo wlasnie bylem dzis w Odense Jak bede nastepnym razem do zrobie sobie jakas czesc treninu na tym poligonie i zrobie fotki.
Trzeba powiedziec, ze baza do treningow jest niesamowicie rozbudowana tutaj w Danii i az dziw bierze, ze ten kraj nie jest europejska potęgą lekkoatletyczna. Choc ostatnio duński rzad zapowiedzial znacznie wieksze wydaki i dzialania w tym kierunku.
To własnie na biegu w Odense ustanowiłem mój rekord na 10km w przełajach Dosc fajny maraton jest tez w Odense.
Trzeba powiedziec, ze baza do treningow jest niesamowicie rozbudowana tutaj w Danii i az dziw bierze, ze ten kraj nie jest europejska potęgą lekkoatletyczna. Choc ostatnio duński rzad zapowiedzial znacznie wieksze wydaki i dzialania w tym kierunku.
To własnie na biegu w Odense ustanowiłem mój rekord na 10km w przełajach Dosc fajny maraton jest tez w Odense.
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Mogliby coś takiego u nas zbudować!
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ba. Mogliby najpierw otworzyć bieżnie które normalnie są zamknięte.