* czytaj: kuperMarc.Slonik pisze:Nie mam specjalnych oczekiwań co do wpływu biegania na moją sylwetkę. Chciałbym tylko, żeby poprawił mi się Cooper*...
FORTUNKI
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Znalezione tutaj.
Prezerwatywy
Z punktu widzenia czysto biegowego nie ma żadnych skutków ubocznych.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy tylko ja widzę związek z fortunką powyżej?Adam Klein pisze:model replikujący odczucia biegania boso, czyli Nike Free
Że też stopka może mieć tylko 255 znaków
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Znaczy się, przyszedł o własnych siłach i potem musieli go 2 m-ce rehabilitować żeby znowu mógł wstać?pewien spamer w wątku o kontuzjach pisze:Rzeczywiśćie. Warto przejechać się do Krakowa do dr {ocenzurowano}. Mają doświadczenie ze sportowcami. Nie jestem jakimś "kozakiem" jeśli chodzi o sport, ale po wizytach na silowni strasznie bolały mnie barki. Poszedłem więc do gabinetu i po dwóch miesiacach rehabilitacji postawili mnie na nogi
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze z życia wzięte. Byłem dzisiaj na stronie pewnego sklepu internetowego, w dziale "Często zadawane pytania" a tam m. in. "Gdzie jest moja przesyłka?"
-
- Zaprawiony W Bojach
Słwek.GL pisze:Mam od kilku miesięcy Pegasusy. Jestem zadowolony. Mierzyłem NB Zante, ale miałem wrażenie, że są b. delikatne i rozlecą się po 400 km. Myślę, że w Pegasusach spokojnie jesteś w stanie zejść poniżej 42 min. Brat biega w Nike Vomero, zdażyło mu się mieć czasy z trójką z przodu.
-
- Zaprawiony W Bojach
f.lamer pisze:nie, ostatnie 37 lat. dzięki za zainteresowanieQba Krause pisze:f.lamer, masz gorszy dzień?
-
- Zaprawiony W Bojach
W wątku Fenix 3:
A ja cały czas niewyspany chodzę. Będę musiał kupić odpowiedni sprzęt, bo to co śpię pewnie się nie liczy.U mnie nie zauważyłem żeby źle działała funkcja snu, wręcz przeciwnie, pokazuje mi sen bardzo dokładnie. Pory snu można ustawić na telefonie w Garmin Connect Mobile / Ustawienia / Ustawienia użytkownika.
Ja mam ustawiony sen od godz. 13/00 do 12/00 po to żeby brany był pod uwagę cały dzień (na razie się sprawdza)
W tej samej aplikacji na telefon można też edytować sen, który został już zapisany. ( chociaż nigdy nie miałem potrzeby tego robić, prawidłowo zapisuje mi sen w dzień i w nocy, chodź nie sprawdzałem czy zapisze dwa sny w ciągu doby, tu może być problem)
Klikamy na koło które pokazuje czas snu, kiedy pokaże się strona na której są fazy snu, klikamy w ikonkę ołówka (u góry wyświetlacza po prawej stronie) i tu można edytować godziny snu już zapisanego.
Jak chcę spać, to tak naprawdę nie wiem kiedy dokładnie zasne, i z tego powodu i tak bym musiał potem edytować tak zapisany sen. Zegarek robi to z dokładnością, chyba co do minuty.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Doskonale rozumiem Twoje troski. Ja na przykład nie mam super-najnowszego garmina i nie wiem, czy dziś zrobiłem 8745 kroków czy może 8765 kroków. Nie wiem też, czy mój czas kontaktu z podłożem to 0,221 sek czy może 0,222 sek Nie wiem, jak żyć bez tych informacji, chyba dziś nie zasnę...Kangoor5 pisze:A ja cały czas niewyspany chodzę. Będę musiał kupić odpowiedni sprzęt, bo to co śpię pewnie się nie liczy.
krunnner
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Dziś czytałem artykuł o specjalnej opasce do spania (polski projekt z kickstartera), która monitoruje sen za pomocą czujników na czole, za pomocą ledów reguluje jego fazy, a do tego sygnalizuje, kiedy trzeba zrobić drzemkę. Myślę, że to byłby odpowiedni sprzęt.
- neevle
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:11
Ej, ta opaska istnieje i można ją kupić. Chłopaki z mojego wydziału robili, wszystko pod opieką uczelni, więc jakiś duży wał by nie przeszedł.
5km - 20:23, 10km - 42:11, 21.1km - 1:35:58
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]