Ponizej wrzucam to co dzis stworzylem i gdzie brakuje mi jeszcze kcal do nabicia dziennej normy, prosze o ocene
po co? Z rana za dużo węgli, np. jajka daj ze słonina.amatorbiegacz pisze:Czyli zamiast owsianki która mam w 1 posiłku zjeść 3 jajka z czymś? Myślałem że w pierwszym posiłku powinno być więcej węglowodanów?
Nie masz racji, internetu nie przegadasz.patiii pisze:Majonez jest dużo bardziej niezdrowy. Głupoty Ci powiedział...
Ja od kanapeczek już dawno wyrosłem.mariola1 pisze:Nie korzystam ani z masła ani z majonezu. Można się po jakimś czasie przyzwyczaić. Później nawet nie kupujesz tych produktów i żyjesz jakby ich nie było. Kanapki wcale nie są gorsze wtedy. Wcześniej nie spotkałam się z taką opinią, jaką powiedział Twój kolega. Może tylko sobie zażartował, a Ty wziąłeś na poważnie. Jeśli miałabym już wybierać to zdecydowałabym się na masło. Wcale nie chodzi tu o walory smakowe. Oczywiście prawdziwe masło zawierające te minimum 82% zawartości tłuszczu, a nie jakaś chemiczna margaryna, która niestety jest dużo bardziej popularna.