Pokonał maraton ciągnąc za sobą Mini

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Popchajcie coś ciężkiego rękami przez dłuższy czas to zobaczycie, czy Wam się ręce zmęczą. Jeśli się zmęczą to się zastanówcie, czy mogły się zmęczyć nie wykonując żadnej pracy. Jeśli wykonywały pracę, to musiały zużyć energię.
Skoor pisze:Wydaje mi sie ze o ile praca bedzie wykonana taka samo to jednak wydatek energetyczny w obu przypadkach bedzie rozny.
Właśnie tak. To się chyba fachowo sprawnością nazywa.
MEL. pisze:Wcale nie trzeba trzymać rąk w górze podczas pchania. Tak samo, jak rękami nie trzeba ciągnąć.
Musiałby pchać samochód barkami. Takiej opcji nie zakładałem.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
biegowyninja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Albo zaprzeć się o samochód plecami i pokonać trasę tyłem.

Dziwna dyskusja. Jak to zrobione, widać na zdjęciu. Trasa też jest powszechnie znana. Wręcz legendarna i można ją sobie dokładnie obejrzeć, np. tu*:https://www.youtube.com/watch?v=G76J1zlf4oA

Z bieganiem nie ma to rzeczywiście nic wspólnego, poza długością dystansu zwyczajowo przypisywaną zawodom biegowym.

A po co to zrobił? Hm. A po co ludzie przebiegają kontynenty wzdłuż lub wszeż albo przepływają kajakiem atlantyk?

*jakąś modernizację chyba tor przechodził niedawno, więc może się jakiś zakręt nie zgadzać, ale nie chce mi się sprawdzać.
Awatar użytkownika
Lisciasty
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

6 kcal dziennie? Modelki pękają z zazdrości :P
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
ODPOWIEDZ