przywrócenie miejscówki dla kolarzy
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć Adam,
Czy mi się wydaje, czy kiedyś na forum w "miejscówce dla twardzieli" był dział dla triatlonistów, względnie kolarzy? Może dałoby się go przywrócić, wprowadzić? Pewnie dużo ludzi jeździ, niektórzy może nawet (jak ja) dużo więcej, niż biegają, więc może byłoby im miło? Może tez trochę by to ożywiło forum, bo nuda panie ostatnio
pzdr
montalb
Czy mi się wydaje, czy kiedyś na forum w "miejscówce dla twardzieli" był dział dla triatlonistów, względnie kolarzy? Może dałoby się go przywrócić, wprowadzić? Pewnie dużo ludzi jeździ, niektórzy może nawet (jak ja) dużo więcej, niż biegają, więc może byłoby im miło? Może tez trochę by to ożywiło forum, bo nuda panie ostatnio
pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Możemy utworzyć. Ale nie lubię sztucznych bytów, więc jak się okaże, że to nie ma wielkiego sensu to skasujemy, ok?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Rządź i dziel viewforum.php?f=69
-
- Stary Wyga
Super, dzięki. Mam nadzieję, że ruch będzie nieco większy, niż w Runner's Bar Pamiętam, że tutaj kilka osób kręci (np Kłosiu, gocu też pamiętam z innego forum), także tego.Adam Klein pisze:Możemy utworzyć. Ale nie lubię sztucznych bytów, więc jak się okaże, że to nie ma wielkiego sensu to skasujemy, ok?
pzdr
montalb
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ale "Runners bar" z założenia miało być dla obcokrajowców, którzy przyjeżdzając do Polski nie wiedzieli gdzie biegać.. W dawnych czasach, kiedy nie było Facebooka to miało sens, teraz raczej nie, więc pewnie skasujemy.
-
- Stary Wyga
No to pozwoliłem sobie zapytać forumowiczów, jak nazwać ten nowy dział. Mam nadzieję, że nie rządzę się za bardzo?Adam Klein pisze: Rządź i dziel viewforum.php?f=69
Spoko, spoko, tak tylko zaobserwowałem, że tam nic się nie dzieje. Przy okazji, tam jest jeszcze obok dział "Run Iten". Co to za jeden?Adam Klein pisze:Ale "Runners bar" z założenia miało być dla obcokrajowców, którzy przyjeżdzając do Polski nie wiedzieli gdzie biegać.. W dawnych czasach, kiedy nie było Facebooka to miało sens, teraz raczej nie, więc pewnie skasujemy.
pzdr
montalb
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Taki odprysk czasowej współpracy z jednym Kenijczykiem.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Oczywiście nie mam nic na przeciw, bo co mi tam, ale po co? Istnieją fora dla triatlonistów, jest szosa.org. Odwiedzam i bieganie.pl i szosa.org i nie nastręcza to trudności w życiu. Na jednym ludzi eo bieganiu, na drugim o rowerach i wszystko się układa.
-
- Stary Wyga
Jak się nie sprawdzi, to się nie sprawdzi. Ale popatrzmy, może się przyjmie. Może np. trochę osób (np. Ty) będzie chciało podzielić się swoimi doświadczeniami z łączenia treningu biegowego i kolarskiego?biegowyninja pisze:Oczywiście nie mam nic na przeciw, bo co mi tam, ale po co? Istnieją fora dla triatlonistów, jest szosa.org. Odwiedzam i bieganie.pl i szosa.org i nie nastręcza to trudności w życiu. Na jednym ludzi eo bieganiu, na drugim o rowerach i wszystko się układa.
pzdr
montalb