Suunto Ambit 3
- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Można wszystko co wspiera bluetooth. Od chińczyków do europejskich dystrybutorów.
Triathlon to moje hobby
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Dzięki za info. Trochę szkoda, że samemu nie produkują akcesoriów, ale cóż.
Czy dane z takiego czujnika wyświetlają się w czasie rzeczywistym na zegarku i zapisywane są w pamięci?
Może ktoś coś może polecić?
Czy dane z takiego czujnika wyświetlają się w czasie rzeczywistym na zegarku i zapisywane są w pamięci?
Może ktoś coś może polecić?
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Kuba, soft jest stabilny a wgrywanie aktualizacji to nic trudnego. Wciskasz w zegarku wifi>>połącz>>ściąga się aktualizacja i aktualizuje ( lub poprzez bluetooth lub poprzez kabel i podłączenie do kompa ).Qba Krause pisze: (wiem, że F3 ma już lepszy soft niż na początku i może akurat Wasze się nie wieszają i nie wykrzaczają, ale nadal wystepuje sporo bugów + trzeba mieć chyba doktorat z informatyki i telekomunikacji żeby dobrze wgrywać te wszystkie update'y zegarka i Garmin Connect)
To o czym piszesz to zapewne wgrywanie wersji niestabilnej poprzez beta testerów

- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Panobike jeśli szukasz dobrej marki. Każdy chiński w połowie ceny na Ali też działa. Bluetooth active najważniejszy
Triathlon to moje hobby
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jest wspomniana wcześniej aplikacja przy pomocy której można zaprogramować taki trening. Ale za pomocą jej nie da sie zrobić kilka różnych treningów. Np dziś biegam 200/200 rano a wieczorem biegam 100/100 to tak dla przykładu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To weź chłopie przeczytaj ten watek i się dowiesz wszystko. Nie bedziemy w kółko to samo wałkować.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Manfred, identycznie się czułem, jak Ty pytałeś w tamtym roku o pierdoły nawet przed zakupem zegarka... Nie chce mi się sprawdzać ale wiele Twoich postów jest w tym temacie :D
" Nie pamięta wół jak cielęciem był"
" Nie pamięta wół jak cielęciem był"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przejrzałem na telefonie cały wątek i owszem byłem zielony. Ty natomiast nie pomogles mi ani nikomu odnośnie konfiguracji zegarka. Ja po nauce przynajmniej raz pomogłem dziewczynie w konfiguracji i chyba z dobrym skutkiem bo juz nie zadaje pytań. Tak więc nie oceniaj mnie jak sam się nie udzielasz.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A jaki związek ma jedno z drugim ?
( tak do Twojej wiadomości, nie miałem ambita3 )
Napisałem co Ty robiłeś niecały rok temu a teraz zgrywasz chojraka i odsyłasz do czytania całego wątku. Jakbyś się czuł gdyby ktoś Tobie to samo napisał jak kupiłeś ambita ?

Napisałem co Ty robiłeś niecały rok temu a teraz zgrywasz chojraka i odsyłasz do czytania całego wątku. Jakbyś się czuł gdyby ktoś Tobie to samo napisał jak kupiłeś ambita ?
-
- Zaprawiony W Bojach
czekajcie chwilę, bo przez inne wątki brakuje mi już popcornu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i tak było odesłano mnie do strony poczytałem i się nauczyłem. Ale wykazalem trochę zainteresowania. Zresztą jak jesteś taki chojrak to pomóż koledze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie jedz popcorn bo będziesz gruby jak jaQba Krause pisze:czekajcie chwilę, bo przez inne wątki brakuje mi już popcornu.