5 POZNAŃ MARATON
- Barcior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czesc Adamus, tez biegne Poznań. Na jaki czas sie szykujesz?
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- adamus100
- Stary Wyga
Moim planem na ten rok jest zbicie 3:30, jak mi sie uda w Warszawie bedzie OK, ale raczej nastawiam sie na Poznan, a Warszawe ostatni dlugi trening. Barcior jakie Twoje plany? Wspolnego biegu rok temu w Warszawie nie zapomne do konca zycia, takiej sciany nie mialem nigdy potem i wczesniej:)
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Zapisałem się !!
Co prawda planowałem Warszawę,ale ostatnio cienko biegałem i może ten dodatkowy miesiąc coś zmieni...Niestety nie ma szans na życiówkę,dobrze jeżeli wykręcę 3:30.Obawiam się jednak,żeby nie skończyło się na 4:00
.Słabo obiegałem długie trasy,jakoś mi z tym nie szło...
Mam pytanka do zorientowanych:
-Czy będą oznakowania co kilometr
-Jak trudna jest trasa-porównując do Warszawy lub Wrocławia
-Który nocleg najlepiej wybrać
-Jaki izotonik będzie na trasie
-Czy poić będą normalnymi kubeczkami,czy naparstkami jak w Warszawie
Co prawda planowałem Warszawę,ale ostatnio cienko biegałem i może ten dodatkowy miesiąc coś zmieni...Niestety nie ma szans na życiówkę,dobrze jeżeli wykręcę 3:30.Obawiam się jednak,żeby nie skończyło się na 4:00

Mam pytanka do zorientowanych:
-Czy będą oznakowania co kilometr
-Jak trudna jest trasa-porównując do Warszawy lub Wrocławia
-Który nocleg najlepiej wybrać
-Jaki izotonik będzie na trasie
-Czy poić będą normalnymi kubeczkami,czy naparstkami jak w Warszawie
- adamus100
- Stary Wyga
Czesc Murat, to sie znowu spotykamy, pamietam, ze we wrocku niezle pobiegles...
Moim planem na ten rok to pobicie 3:30 i mam nadzieje, ze wreszcie sie to uda...
Co do Poznania jednak:
- trasa w miare plaska, w zeszlych latach tylko dwa podbiegi- dwie takie same petle, generalnie trasa latwiejsza chyba od wroclawskiej, choc powiedzialbym, ze sa zblizone
- trasa pieknie oznakowana, tak bylo w poprzednich latach, kazdy km namalowany na asfalcie plus tabliczki
- napoje isostar, nigdy nie narzekalem na ilosc, kubeczki standard- 200ml- w warszawie to chyba bylo jakies nieporozumienie i pewnie juz nikt w polsce nie popelni takiego bledu
- ja spalem rok temu w novotelu zaproponownaym przez orgow i teraz tez jest ta opcja, wybralem ja jednak ze wzgledu na rodzine, ale uwazam ze jak ktos jedzie sam, badz grupka kolegow, to keming jest duzo lepszym rozwiazaniem- tanszy i jeszcze blizej mety...
To co do zobaczenia w Poznaniu, moze nareszcie sie zobaczymy

Moim planem na ten rok to pobicie 3:30 i mam nadzieje, ze wreszcie sie to uda...
Co do Poznania jednak:
- trasa w miare plaska, w zeszlych latach tylko dwa podbiegi- dwie takie same petle, generalnie trasa latwiejsza chyba od wroclawskiej, choc powiedzialbym, ze sa zblizone
- trasa pieknie oznakowana, tak bylo w poprzednich latach, kazdy km namalowany na asfalcie plus tabliczki
- napoje isostar, nigdy nie narzekalem na ilosc, kubeczki standard- 200ml- w warszawie to chyba bylo jakies nieporozumienie i pewnie juz nikt w polsce nie popelni takiego bledu
- ja spalem rok temu w novotelu zaproponownaym przez orgow i teraz tez jest ta opcja, wybralem ja jednak ze wzgledu na rodzine, ale uwazam ze jak ktos jedzie sam, badz grupka kolegow, to keming jest duzo lepszym rozwiazaniem- tanszy i jeszcze blizej mety...
To co do zobaczenia w Poznaniu, moze nareszcie sie zobaczymy

- meryt
- Stary Wyga
Witam
przed rokiem debiutowałem w Poznaniu 4.05 ,plany tegoroczne 3.45.Ztrasy pamiętam tylko jeden podbieg na każdej pętli ale do zniesienia.Wode podawaną przez org. żle wspominam w tym roku obstawie się swoimi napojami .Pokój w Nowotelu ok. zaklepałem dwa dni.
Do zobaczenia na trasie.
przed rokiem debiutowałem w Poznaniu 4.05 ,plany tegoroczne 3.45.Ztrasy pamiętam tylko jeden podbieg na każdej pętli ale do zniesienia.Wode podawaną przez org. żle wspominam w tym roku obstawie się swoimi napojami .Pokój w Nowotelu ok. zaklepałem dwa dni.
Do zobaczenia na trasie.
grupa biegowa www biegajznami.pl
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Czy zaplanowano w tym roku jakiś limit uczestników?
Matka, żona i biegaczka
- Quasim
- Wyga
Limit na 3000 ale możliwe że zostanie przekroczony. Na razie na liście jest 1164 ludzi.
Z ciekawszych informacji:
Trasa będzie prowadzić przez nowy most Rocha (do końca nie wiadomo jaka będzie trasa bo nic w regulaminie ani na ich stronie nie pisze)
Kaucja za chip wynosi 50 zł !!!
Klasyfikacje indywidualne:
kobiet i mężczyzn w kategoriach wiekowych co 5 lat
Z ciekawszych informacji:
Trasa będzie prowadzić przez nowy most Rocha (do końca nie wiadomo jaka będzie trasa bo nic w regulaminie ani na ich stronie nie pisze)
Kaucja za chip wynosi 50 zł !!!
Klasyfikacje indywidualne:
kobiet i mężczyzn w kategoriach wiekowych co 5 lat
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Może tylko te 496 osób do tej pory opłaciło startowe. Albo to internetowa grypa 
(Edited by Bartek Sz at 5:19 pm on Sep. 3, 2004)

(Edited by Bartek Sz at 5:19 pm on Sep. 3, 2004)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Bez paniki
Są wszyscy ! Zrobili podziały 1-500 itd.
Żeby lista się nie ciągnęła
Zerknij jeszcze raz;-)

Żeby lista się nie ciągnęła

Zerknij jeszcze raz;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]