Jest taki gość, znajomy mojego kolegi. Wiek 40 lat, pracuje na etacie, biega sobie amatorsko.
Biega coraz lepiej, ostatni wynik na maratonie to 2:29. Zastanawiałem się, czy bieganie.pl
nie mogłoby go przedstawić na łamach, czy raczej taki przypadek to nie jest nic niezwykłego?

Propozycja wywiadu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Może ciekawy, wyślij mi jakieś namiary na pw.

- barcel
- Zaprawiony W Bojach 
Lisciasty pisze:Jest taki gość, znajomy mojego kolegi. Wiek 40 lat, pracuje na etacie, biega sobie amatorsko.
Biega coraz lepiej, ostatni wynik na maratonie to 2:29. Zastanawiałem się, czy bieganie.pl
nie mogłoby go przedstawić na łamach, czy raczej taki przypadek to nie jest nic niezwykłego?
świetna propozycja. Może nawet jakiś materiał wideo z jego treningu ???
- Andrzej_Witek
- Wyga 
- Życiówka na 10k: 31:35
- Życiówka w maratonie: 2:23:32
- Kontakt:
Czy nie chodzi przypadkiem o Grzegorza Gronostaja? Sugeruję się lokalizacją pytającego, wiekiem bohatera oraz czasem z maratonu.   (mów mi Szerlock) Jeżeli trafiłem, to faktycznie Pan Grzegorz jest ciekawą osobą.
 (mów mi Szerlock) Jeżeli trafiłem, to faktycznie Pan Grzegorz jest ciekawą osobą.

(mów mi Szerlock) Jeżeli trafiłem, to faktycznie Pan Grzegorz jest ciekawą osobą.
 (mów mi Szerlock) Jeżeli trafiłem, to faktycznie Pan Grzegorz jest ciekawą osobą.M: 2:23:32
HM: 1:08:57
ASICS Trail Team
						HM: 1:08:57
ASICS Trail Team
- 
				Dadzia
- Wyga 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zgadzam się w 100%!!! jeśli chodzi o Grześka to nie tylko bardzo sympatyczny człowiek, ale fenomen biegowy: praca, dzieci, normalne życie i super wyniki. Rozmowa mogłaby być naprawdę konstruktywna, bo posiada ogromną wiedzę na temat treningu, różnego podejścia to treningu w tym uzupełniającego. Sam przetestował wiele na sobie, więc fajnie by było posłuchać/poczytać co ma do powiedzenia