Garmin Fenix 3/3HR
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wykrywanie Lactate Treshold.
Pobiegłem dziś trochę z narastającą chyżością i wykrył mi LT. Wyszło trochę wysokie, bo na poziomie 88% HRMax. Na gorąco przegapiłem ten fakt i nie pozwoliłem na zmianę stref treningowych w zegarku a teraz jakoś nie mogę znaleźć algorytmu jakim Garmin to ustawia. Chętnie bym sobie takie alternatywe strefy wyznaczył i podumał nad nimi. Zna ktoś może ten algorytm?
Pobiegłem dziś trochę z narastającą chyżością i wykrył mi LT. Wyszło trochę wysokie, bo na poziomie 88% HRMax. Na gorąco przegapiłem ten fakt i nie pozwoliłem na zmianę stref treningowych w zegarku a teraz jakoś nie mogę znaleźć algorytmu jakim Garmin to ustawia. Chętnie bym sobie takie alternatywe strefy wyznaczył i podumał nad nimi. Zna ktoś może ten algorytm?
.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Dwa razy wysyłałem zegarki, fenixa2 i fenixa3.
Jeżeli chodzi o trójkę to wysłałem w poniedziałek a w czwartek miałem drugi. Wysłałem sam zegarek bez osprzętu a dostałem nowy, nie refurbished w pudełku z całym kompletem.
Jeżeli chodzi o dwójkę to też max tydzień to trwało.
Jeżeli chodzi o trójkę to wysłałem w poniedziałek a w czwartek miałem drugi. Wysłałem sam zegarek bez osprzętu a dostałem nowy, nie refurbished w pudełku z całym kompletem.
Jeżeli chodzi o dwójkę to też max tydzień to trwało.
- blazko
- Zaprawiony W Bojach
ZAWIOZŁEM sam zegarek. Zdjąłem go z ręki w serwisie. Dostałem z powrotem pełne pudło. Chce ktoś kupić HRM-RUN?Petavit pisze: Mam pytanie.
Czy do serwisu odesłałeś zegarek z osprzętem tz. z ładowarką i kablem do łączenia z komputerem, czy sam zegarek?
A jeśli wysłałeś bez osprzętu, to czy zegarek dostałeś w komplecie z całym osprzętem?
Pytam, bo podobno można wysłać sam zegarek a i tak dostaje się cały komplet. I chciałbym to potwierdzić, czy jest to powszechne podejście firmy garmin do reklamacji.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
to fajnie że masz, ale mnie interesuje skąd się wzięła, wyciekła od developera? Jest to wersja do edge? Czy to tajemnica?bar72 pisze:pisać na pw to wyślę plik instalujemy w :
\GARMIN\RemoteSW\
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
to ja już nie wiem jak to gremlin dystrybuuje, ja mam jak na obrazku oprócz bt 3.20.blazko pisze:a display co taki stary?bar72 pisze:
mam, wersja do naszego F3
ja mam 3.01
-
- Stary Wyga

teraz już z betą 6.52
improves bluetooth connectivity and some ANT+ sensor compatibility.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2016, 20:28 przez bar72, łącznie zmieniany 1 raz.
----------------------------
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
OK, najciemniej pod latarnią. Algorytm jest w zegarku, domyślnie:Bosman.Zorz pisze:Wykrywanie Lactate Treshold.
Zna ktoś może ten algorytm?
z1: < HRREST - 79% LTHR )
z2: < 79% LTHR - 88% LTHR )
z3: < 88% LTHR - 96% LTHR )
z4: < 96% LTHR - 105% LTHR )
z5: < 105% LTHR - HRMAX >
(prawdziwej domykalności nawiasów nie testowałem, nie jest to chyba supr istotne).
Porównując ze strefami, które wyznaczyłem sobie jako procent rezerwy tętna jest to zbieżne, albo różni się o 1 uderzenie. Czyli nie ruszam.

.
-
- Stary Wyga
https://forums.garmin.com/showthread.ph ... ase/page17
tu jest info
jest grupa F3 na FB i jedna osoba ma zawsze wcześniej softy do F3 sprawdziłem i tak jest jak piszą
pewnie należy do grupy , która to pisze
tu jest info

jest grupa F3 na FB i jedna osoba ma zawsze wcześniej softy do F3 sprawdziłem i tak jest jak piszą
pewnie należy do grupy , która to pisze
FENIX 3 , EDGE1000
FENIX 3 , EDGE1000
-
- Stary Wyga
https://apps.garmin.com/en-US/apps/abc0 ... fd14aeab2f
fajna apka zobaczcie film
fajna apka zobaczcie film