Obecnie soft i cala masa zmian i dodatkow jest ogromniasta co mnie osobiscie cieszy

Jeszcze zeby tylko wrocil wlacznik i wylacznik trybu nocnego bo tego mi teraz brakuje bardzo.
Poszło. Wielkie dzięki.Bosman.Zorz pisze:Ja ściągnąłem w tym celu betę i wyłuskałem z zipa plik do paska. Po modyfikacji nazwy pliku (usunięcie prefiksu) trzeba wrzucić na zegarek do folderu Garmin/remoteSW. Potem zakładamy pasek i aktualizacja.mow_mi_stefan pisze:Czy może mi ktoś powiedzieć czy do paska HRM-Run wyszedł już oficjalny update? Na stronie widzę ciągle ostatnia wersje 6.3, ale w opisie softu v6.5 Fenixa jest mowa o v6.6.
Update paska robi się automatycznie po jego założeniu?
A co powodował ten włącznik trybu nocnego?anatom pisze:Mysle, ze mozna sie cieszyc, ze postawili mocno na f3 widac, ze zalezy im na jego rozwoju.
Obecnie soft i cala masa zmian i dodatkow jest ogromniasta co mnie osobiscie cieszy
Jeszcze zeby tylko wrocil wlacznik i wylacznik trybu nocnego bo tego mi teraz brakuje bardzo.
Start -> Stress ScoreSkoor pisze:Gdzie ten stress score sie sprawdza? Nie widze tej opcji u siebie.