Jaki rodzaj buta powinienem wybrac? - zdjecia

sorga
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
Jestem na etapie kupna nowych butow do biegania, jednak jest to moj pierwszy zakup obuwia majac swiadomosc iz buty sa rozna i z rozna charakterystyka, buty ktore sa ponizej na zdjeciu byly moimi pierwszymi do biegania, zrobione ponad 600km , przygotowywalem sie do pol maratonu i wszsytko wydawalo sie byc okej. Pewnosci nie mam ale wydaje mi sie iz sa to buty stability , z tego co udalo mi sie znalezc w sieci , moj pierwszy typ buta to wlasnie Stability, Niestety nie wiem czy to wlasnie te beda najlepsze. Jest ktos z was w stanie ocenic jakie buty powinienem szukac po wytarciu podeszwy ?
Uzywam nike free 5.0 jako buty do chodzenia na codzien ktory zalicza sie do naturalnych , i wiem ze nie moglbym w takim bucie biegac, zby malo amortyzacji.

Biegam z piety.
Obrazek

pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
b@rto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Napisz jeszcze parę informacji o sobie - wiek, waga, wzrost no i kilometraż - napisałeś, że w butach zrobiłeś 600 km ale w jakim czasie? Jaki jest Twój poziom "zaawansowania" biegowego?
Co do podziału Twojego - stability, neutral ble ble ble co tam jeszcze - przymierz i kup wygodne. :D
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ