Garmin Fenix 3/3HR
- szfagir
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:19
- Życiówka w maratonie: 04:42:57
- Kontakt:
No ale tak średnio. 

ZAWODOWO: kampanie Google Ads, audyty stron internetowych
PRYWATNIE: biegacz i amator dobrego alkoholu

- szfagir
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:19
- Życiówka w maratonie: 04:42:57
- Kontakt:
Ok. Dzięki. 

ZAWODOWO: kampanie Google Ads, audyty stron internetowych

- anatom
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44.52
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
mam male pytanko, otoz sciagnalem dzisiaj ze sklepu pole danych:
https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/b1d7 ... cfefdf466d
chcialbym w nim pozmieniac sobie ustawienia danych na ekranie ale jak wchodze przez GE w ustawienia ekranu to moge zmieniac tylko granice tetna. Gdzie mozna dokonac zmian pola danych, ktore chce aby mi sie wyswietlaly podczas biegu?
https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/b1d7 ... cfefdf466d
chcialbym w nim pozmieniac sobie ustawienia danych na ekranie ale jak wchodze przez GE w ustawienia ekranu to moge zmieniac tylko granice tetna. Gdzie mozna dokonac zmian pola danych, ktore chce aby mi sie wyswietlaly podczas biegu?
-
- Wyga
W zegarku.
Trzeba kliknąć START wybrać RunFields pokaże się pole z danymi. I dopiero teraz możesz zmieniać te pola. Trzeba teraz przytrzymać przycisk UP i od tej pory zmieniasz dowolnie to co chcesz.
Trzeba wiedzieć że po kliknięciu start i wybraniu RUNFIELDS nie ma się dostępu do innych danych, oprócz tych które ustawisz sobie w tym właśnie programie. W programie tym można ustawić do czterech ekranów które można przewijać jak oryginalne ekrany + Virtual Partner i Time in Zone , ale do innych oryginalnych zegarka nie ma się wtedy dostępu, dlatego jest też zarządzanie w tym programie takimi funkcjami jak :
1.Data Scren (tu jest do zarządzania 4 ekrany a na każdym z nich 7 pól danych które można dowolnie zmieniać)
2.Auto Lap ( tu jest zarządzanie Auto Lap, z wieloma innymi dodatkowymi możliwośćami w stosunku do standardowych, naprzykład można ustawić żeby łapało czas, kiedy zbliżamy się do dowolnego miejsca ( tu określamy w metrach) w którym wcześniej zlapalismy między czas.
3.Curent Sport ( run) (tu można zmieniać między danymi z biegania lub jazdy rowerem)
4.Auto Scroll ( automatycznie przełącza wybrane ekrany)
5.Finish Estimator ( to jest chyba przewidywane ile nam zajmie czasu przyebycie danego dystansu który sobie ustawimy)
6.Virtual Partner ( chyba wiadomo)
7. Pro Code ( tu się wpisuje kod do wersji płatnej)
Trzeba kliknąć START wybrać RunFields pokaże się pole z danymi. I dopiero teraz możesz zmieniać te pola. Trzeba teraz przytrzymać przycisk UP i od tej pory zmieniasz dowolnie to co chcesz.
Trzeba wiedzieć że po kliknięciu start i wybraniu RUNFIELDS nie ma się dostępu do innych danych, oprócz tych które ustawisz sobie w tym właśnie programie. W programie tym można ustawić do czterech ekranów które można przewijać jak oryginalne ekrany + Virtual Partner i Time in Zone , ale do innych oryginalnych zegarka nie ma się wtedy dostępu, dlatego jest też zarządzanie w tym programie takimi funkcjami jak :
1.Data Scren (tu jest do zarządzania 4 ekrany a na każdym z nich 7 pól danych które można dowolnie zmieniać)
2.Auto Lap ( tu jest zarządzanie Auto Lap, z wieloma innymi dodatkowymi możliwośćami w stosunku do standardowych, naprzykład można ustawić żeby łapało czas, kiedy zbliżamy się do dowolnego miejsca ( tu określamy w metrach) w którym wcześniej zlapalismy między czas.
3.Curent Sport ( run) (tu można zmieniać między danymi z biegania lub jazdy rowerem)
4.Auto Scroll ( automatycznie przełącza wybrane ekrany)
5.Finish Estimator ( to jest chyba przewidywane ile nam zajmie czasu przyebycie danego dystansu który sobie ustawimy)
6.Virtual Partner ( chyba wiadomo)
7. Pro Code ( tu się wpisuje kod do wersji płatnej)
Ostatnio zmieniony 05 gru 2015, 11:37 przez Petavit, łącznie zmieniany 5 razy.
- anatom
- Wyga
- Kontakt:
ale wlasnie w jaki sposob tam to zmieniac bo tego nie kumam wlasnie 
dlatago poprosze o jakas instrukcje

dlatago poprosze o jakas instrukcje

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Cześć, pewnie wiesz, więc tylko na wszelki wypadek. Ta apka to trial z limitem czasowym. Cobyś się nie naciął na długim wybieganiu albo nie daj Boże zawodach.
.
-
- Wyga
To prawda i działa tylko 25 min. Następnie trzeba zapisać dane i znowu uruchomić na 25 min. i tak w kółko. Nie używam jej właśnie z tego powodu.Bosman.Zorz pisze:Cześć, pewnie wiesz, więc tylko na wszelki wypadek. Ta apka to trial z limitem czasowym. Cobyś się nie naciął na długim wybieganiu albo nie daj Boże zawodach.
Kosztuje 10 dolarów, płatne przez paypal. Tak naprawdę to bym sobie ją kupił ale nie będę zakładał konta paypal tylko dla tej aplikacji.
- anatom
- Wyga
- Kontakt:
wlasnie sie zorientowałem, ze to trial 
zaraz ja musze odinstalowac bo w tej wersji nie jest zupelnie przydatna

zaraz ja musze odinstalowac bo w tej wersji nie jest zupelnie przydatna

- anatom
- Wyga
- Kontakt:
dzis pojawila sie nowa aktualizacja tego pola danych i czy w tym ukladzie mozna zmieniac sobie pola wyswietlane, czy moga byc tylko te co sa?
https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/cb77 ... 41ad863b72
gdyby tam bylo jeszcze pole np zamiast czasu tempo okrozenia byloby dla mnie idealnym ukladem
https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/cb77 ... 41ad863b72
gdyby tam bylo jeszcze pole np zamiast czasu tempo okrozenia byloby dla mnie idealnym ukladem

-
- Stary Wyga
- Kontakt:
https://apps.garmin.com/pl-PL/apps/a520 ... 79b931dc3d
Dla mnie to jest fajne. Tempo można dać średnie, albo chwilowe, albo średnie 5s, 10s. Jak się poustawia strefy tętna to pokazuje kolorkiem.
Dla mnie to jest fajne. Tempo można dać średnie, albo chwilowe, albo średnie 5s, 10s. Jak się poustawia strefy tętna to pokazuje kolorkiem.
.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ono się chyba samo dostosowuje do koloru całej aktywności. Ustawienia, Aktywność, Kolor tła, Kolor akcentów. Gość po prostu demonstruje na screenach, że tego nie zahardcodował jak większość.
.
- anatom
- Wyga
- Kontakt:
szkoda ze w tych polach ze sklepu nie mozna dowolnie ustawiac pol danych
mi sa potrzebne Hr, srednie hr, tempo, tempo okrazenia, czas aktywnosci, mozna to w niej jakos zmienic?

mi sa potrzebne Hr, srednie hr, tempo, tempo okrazenia, czas aktywnosci, mozna to w niej jakos zmienic?