żeby czasem wiosenne maratony szybciej nie wystartowały niż wrześniowy numer Run Timesahuman pisze:"
Ciekawe co wcześniej wystartuje, PM czy wrześniowy numer ?
generalnie robi się to już "lekko" niepoważne
żeby czasem wiosenne maratony szybciej nie wystartowały niż wrześniowy numer Run Timesahuman pisze:"
To był mój cały kontakt. Nie chce Sławka naciskać, żeby mi wymyślał jakieś wytłumaczenia. Opcje są dwie: albo Magazyn będzie albo nie. Wiele opcji nie ma.Adam Klein pisze:Taką informacje dostałem od Quentino:
Nowy numer w przygotowaniu. Na runtimes.pl od dawna jest info. Natomiast u Ciebie wieczorem wstawie posta.
Cześć. A masz może jakieś wiadomości? Bo zarówno tutaj, jak i na stronie runtimesia cisza. Na fejsie tylko ludzie domagają się zwrotu kasy, ale tam też ze strony RT cicho.cichy70 pisze:mam nadzieję, że sławek z ekipą da radę.
mocno w to wierzę.
Krzychooo, coraz bliżej Twojej przepowiednikrzychooo pisze:żeby czasem wiosenne maratony szybciej nie wystartowały niż wrześniowy numer Run Timesahuman pisze:"
generalnie robi się to już "lekko" niepoważne
hmmm, mnie odpisywali zawsze szybko. Zwrot kasy dostałem już jakiś czas temu jak się upomniałem. Ja wpłaciłem za całosć prenumeraty tuż przed tymi zawirowaniami i nie dostałem żadnego numeru, moze to miało znaczenie na prędkosć zwrotu kasy. Nie wiem.Hanna77 pisze:Naczelny już nie odpisuje na mejle. Ja wypraszam się o swoją kasę od września. może ktoś miał więcej szczęścia?
Pewnie znowu Poczta Polska nawala...Hanna77 pisze:Naczelny już nie odpisuje na mejle.
Nie wiem. Ale tak jak mówi radslo, powinniście już raczej sobie odpuścić.montalb pisze:Adam, może Ty coś wiesz? Przeczytałem kilka numerów i chętnie bym kupił kolejny pod choinkę.
radslo1 pisze:. Szkoda, że zamiast pisać głupoty o Poczcie Polskiej Naczelny nie napisze sorry, nie wyszło. Przepraszam. W miarę możliwości zwrócę kasę. Zwrócę i prenumeratorom, i autorom. Uczciwiej by było po prostu. Mnie by było wstyd się Braci Biegowej pokazać na oczy, bo przecież wszyscy żyjemy w tym samym kraju, a Poznań Biegaczami stoi, i wcześniej czy później będziemy obok siebie przebiegać. Po co odwracać głowę w druga stronę...